raist007 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Co wybrac (sluchawki z mikrofonem): 1) TRACER 750MV http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21571709 2) SENNHEISER M@B30 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21425767 3) Moze cos inego w cenie do 50 zl Przeznaczenie: Voice-Over-IP, wazne jest zeby mikrofon byl wmiare sensowny, nie przenosil szumow itp. Moze ktos z Was mial doczynienia z ktoryms z przypadkow 1,2, albo poleci mi cos innego. SENNHEISER pewnie bedzie mial lepszy mikrofon, Tracer ma wiekszej srednicy sluchawki i pewnie wygodniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja dzis kupilem za 45zł sluchawki firmy MANTA MULTIMEDIA - MM40 i musze powiedziec ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony gdyz polamaly mi sie technicsy i nie spodziewalem sie nawet podobnej jakosci do starych sluchawek w tej cenie ale te radza sobie calkeim niezle. Moim zdaniem super sprawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja dzis kupilem za 45zł sluchawki firmy MANTA MULTIMEDIA - MM40 i musze powiedziec ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony gdyz polamaly mi sie technicsy i nie spodziewalem sie nawet podobnej jakosci do starych sluchawek w tej cenie ale te radza sobie calkeim niezle. Moim zdaniem super sprawa :] Moim skromnym zdaniem te słuchawki są do d*** nie wygodne jak cholera, lepjej uzbierać więcej kasy i kupić oddzielne słuchawki i mkrofon. Pzdorawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Hmmm, nie zalezy mi na super dzwieku, a sluchawki musz byc z mikrofonem, poniewaz musze miec wolne rece, mikrofon na wysiegniku tez odpada. Wiem ze sa mikrofony do ktorego mogl bym mowic z odleglosci metra, ktory by przenosil tylko pasmo glosu, tlumil szumy, ale nie o cos takiego mi chodzi (poza tym pewnie jest drogi taki mic). Chodzi mi o sluchawki z mikrofonem do VoIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...