fubu Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Zbytnio nie wiem do ktorego dzialu wrzucic moje pytanie.. Wrzucam do tego, wiec prosze zbytnio nie krytykowac. Ostatnio kupilem sluchawki + mikrofon, ale mam z nimi maly problem.. Z zestawu wychodza dwa kabelki - jeden obslugujacy sluchawki, a drugi mikroron (tak mi sie wydaje). Gdy wkladam do odpowiednich wejsc na karcie dzwiekowej (SB Live 1024), to wszystko zaczyna dzialac, ale nie do konca poprawnie.. Co jest zle - glos, a wlasciwie jego pozycja w sluchawkach. Jak robie testy w sourround mixerze, to lewy kanal slysze w prawym uchu, a prawy w lewym... Ustawienia mam wlaczone jako headphones (inaczej nie dziala zestaw). Co dziwne, test kanalow wypada dobrze, jesli podepne kolumny - tutaj lewy jest lewy, a prawy prawy. I teraz pytanie - istnieje sposob zeby zmienic ustawienia kanalow w oprogramowaniu do SB? Tak, zebym lewy kanal mial w lewej sluchawce, a prawy w prawej... Czy moze jest inny sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 obroc sluchawki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Ehm, nie mozna - wtedy nie pasuja na glowe - juz probowalem. =] A wymontowac i obrocic nie mozna, bo kabelki ida wewnatrz obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 To pewnie zle sa zlutowane :) ktos sie pomylil, musisz sam rozlutowac albo do sklepu oddac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Żniwiarz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A co to za słuchawki? Jakiego producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...