Vatzeque Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 ja po rozprowadzeniu jej na GPU (RADEON 9200) włączyłem normalnie kompa. Smarowałem nią przy okazji zakładania pasywnego Zalmana NB47J. Czy pasta i tak nabrała w pełni swych własciwości??? Drugie pytanie: z obu stron brakuje po około 1mm na pokrycie w pełni GPU (chipset kapke szerszy jest niż szerokość chipsetu). Czy nie będzie mu się nic działo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Pasta osiąga pełną wydajność po 12 godzinach wygrzewania, a zakładasz ją normalnie smaruje i zakładasz i koniec. Nieco odsłoniety chipset nie powinien przeszkadzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Rozchodzi się o to czy nie moge włączać kompjutra przez te 12h, bo nie uzyska swoich właściwości??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 tak ciezko zajrzec na strone producenta pasty? :) Nicky tez to powinienes przeczytac. http://www.arcticsilver.com/ceramique.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 No ludzie, ale robicie problemy, teoretycznie pasta osignie max wydajność po 12 godzinach pracy ten proces nazywa sie burn-in i EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 A mi po jakims czasie temp. wzrasta... Po zalozeniu jest ok, potem "burn-in" - lepsze temp, a potem znowu wzrasta. Wie ktos dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ależ ze mnie tępa strzałka. Bo ja właśnie szukałem opisów i info na arctic-cooling :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BivAll Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 A mi po jakims czasie temp. wzrasta... Po zalozeniu jest ok, potem "burn-in" - lepsze temp, a potem znowu wzrasta. Wie ktos dlaczego ? U mnie to samo - myślę, że po prostu pasta "zanika" :roll: Pod tym wględem AS5 i OCZ Ultra 5+ sprawują się lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...