cezol Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 kupic grafike :GIGACUBE ATI X800XTX 256MB DDR3 VIVO (256bit) jest dostepna (2000zl) czy czekac na dostawe(nie wiadomo kiedy):Radeon X800 XT Sapphire 256 MB DVI + VIVO BOX (PCI-E)?2350zl?napalilem sie na HL2 poza tym bawie sie grafika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Do hl2 wystarczy bez problemu 9800 :D Ale jesli chcesz cos z highendu to raczej bym bral sapphire, bo procz mojego 9550xt zadnych opinii o kartach firmy gigacube nie slyszalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Hm.. brałbym Gigacuba, ale tylko jak ma 2-letnią gwarancję. Nie mam zaufania do tej marki, karty za często padają lub się palą....ogólnie są mocno awaryjne. Gigacube ma oczywiscie w ofercie karty o rewelacyjnych osiągach, ale są one mocno podrasowane i na za dużo nioe wystarczają :). Dlatego 2 lata gwary musi być, co by jak ci się karta zepsuje było do kogo się zwrócić. A tak na marginesie: w "moim" sklepie Znak w Popznaniu taka karta Saphire kosztuje...2122 PLN (z tym że na AGP), więc nie wiem gdzie ty kupujesz.... w komputroniku?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Wez Gigabyta albo ASUSa poniewaz, i jeden i drugi ma nie referencyjne chlodzenie, ktore obejmuje pamieci. A jesli chcesz zmieniac chlodzenie, to bierz tego ktory tanszy :) Bo to i tak to samo a nie jak w przypadku GF gdzie firmy moga ingerowac troche w konstrukcje :) Ja bym sie sklanial do Gigabyta :) Ale ASUS wcale gorszy nie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 prawde powiedziawszy to kup sobie :] nie wazne jaka tak dlugo dopuki jest to x800xt :] a powaznie to w smarkach nie ma wielkiej roznicy wiec najlepiej wybierz ta na ktora jest najdluzsza gwarancja : ŚWIETY SPOKOJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...