Skocz do zawartości
cezol

GIGACUBE czy Sapphire

Rekomendowane odpowiedzi

kupic grafike :GIGACUBE ATI X800XTX 256MB DDR3 VIVO (256bit) jest dostepna (2000zl) czy czekac na dostawe(nie wiadomo kiedy):Radeon X800 XT Sapphire 256 MB DVI + VIVO BOX (PCI-E)?2350zl?napalilem sie na HL2 poza tym bawie sie grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm..

brałbym Gigacuba, ale tylko jak ma 2-letnią gwarancję. Nie mam zaufania do tej marki, karty za często padają lub się palą....ogólnie są mocno awaryjne. Gigacube ma oczywiscie w ofercie karty o rewelacyjnych osiągach, ale są one mocno podrasowane i na za dużo nioe wystarczają :). Dlatego 2 lata gwary musi być, co by jak ci się karta zepsuje było do kogo się zwrócić.

A tak na marginesie: w "moim" sklepie Znak w Popznaniu taka karta Saphire kosztuje...2122 PLN (z tym że na AGP), więc nie wiem gdzie ty kupujesz.... w komputroniku??

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wez Gigabyta albo ASUSa poniewaz, i jeden i drugi ma nie referencyjne chlodzenie, ktore obejmuje pamieci. A jesli chcesz zmieniac chlodzenie, to bierz tego ktory tanszy :) Bo to i tak to samo a nie jak w przypadku GF gdzie firmy moga ingerowac troche w konstrukcje :) Ja bym sie sklanial do Gigabyta :) Ale ASUS wcale gorszy nie jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...