_Vip_ Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ostatnio przegladajac forum zauwazylem tematy typu "soltek nas wydymal " itd.na biosie 1.5 i starszych faktycznie max co wyciagalem z plyty to bylo 150 MHz.Az pewnego pieknego wieczoru zamrugalo do mnie sloneczko dostepnosci GG nalezace do naszego Liska (pozdrowienia).On dal mi linka na biosik 1.6 z jakiejs niemieckiej stronki (sorry ale go zapomialem jaki to byl link) i teraz smigam na fsb160 :D na fsb166 winda sie laduje (pracuje na win2k +sp2) ale po kilku minutkach w obciazeniu zwisy. p.s - przeslal bym screna z wcpuid ale nie mam jak :( .Jak ktos chce to przesle ten biosik na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ostatnio przegladajac forum zauwazylem tematy typu "soltek nas wydymal " itd.na biosie 1.5 i starszych faktycznie max co wyciagalem z plyty to bylo 150 MHz.Az pewnego pieknego wieczoru zamrugalo do mnie sloneczko dostepnosci GG nalezace do naszego Liska (pozdrowienia).On dal mi linka na biosik 1.6 z jakiejs niemieckiej stronki (sorry ale go zapomialem jaki to byl link) i teraz smigam na fsb160 :D na fsb166 winda sie laduje (pracuje na win2k +sp2) ale po kilku minutkach w obciazeniu zwisy. p.s - przeslal bym screna z wcpuid ale nie mam jak :( .Jak ktos chce to przesle ten biosik na maila razem z moim screnem :) Przeciez ten BIOS jest od kilku dni na stronie Solteka :D Ale dalej nie przechodzi mi postu na 166 :((( UPDATE: no chyba ze to byl jakis zmodyfikowany 1.6 jesli tak to podeslij - przetestuje gordon_23@hoga.pl :) na tym ze strony Solteka jest dalej kupa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Tak to sorki,jak ostatnio zagladalem to byl tylko 1.5 :) zauwazylem tez ze moj soltek rozni sie troszke od tych ktore widzialem.Ja np.nie mam coolerka na chipsecie.Zastanawiam sie czasem czy to nie jest wlasnieta nowa rewizja DRV5-E,ale nigdzie tego E znalesc nie moge ani na laminacie ani w instrukcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Tak to sorki,jak ostatnio zagladalem to byl tylko 1.5 :) zauwazylem tez ze moj soltek rozni sie troszke od tych ktore widzialem.Ja np.nie mam coolerka na chipsecie.Zastanawiam sie czasem czy to nie jest wlasnieta nowa rewizja DRV5-E,ale nigdzie tego E znalesc nie moge ani na laminacie ani w instrukcji No chyba nie jest E jesli dzialasz na BIOS'ie z pierwszej wersji :) Wersja E ma inny BIOS i jakbys wgral ten normalny to bys sobie nawet na 5 MHz FSB nie pojechal :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Kurde masz racje :oops: (oj jakies dziury we lbie mam ostatnio po tym obozie :) ale i tak ten soltek wyglada inaczej niz solteki jakie widzielem. (bios juz poszedl ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Kurde masz racje :oops: (oj jakies dziury we lbie mam ostatnio po tym obozie :) ale i tak ten soltek wyglada inaczej niz solteki jakie widzielem. (bios juz poszedl ) Hehe Widzisz jak wakacje cie rozkojarzaja, wiec powinienes sie na okraglo uczyc :lol: A tak serio to juz ci w mailu napisalem co z tym jest grane. THX anyway :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ostatnio przegladajac forum zauwazylem tematy typu "soltek nas wydymal " itd.na biosie 1.5 i starszych faktycznie max co wyciagalem z plyty to bylo 150 MHz.Az pewnego pieknego wieczoru zamrugalo do mnie sloneczko dostepnosci GG nalezace do naszego Liska (pozdrowienia).On dal mi linka na biosik 1.6 z jakiejs niemieckiej stronki (sorry ale go zapomialem jaki to byl link) i teraz smigam na fsb160 :D na fsb166 winda sie laduje (pracuje na win2k +sp2) ale po kilku minutkach w obciazeniu zwisy. p.s - przeslal bym screna z wcpuid ale nie mam jak :( .Jak ktos chce to przesle ten biosik na maila ja tak bardzo także prosze bo na 1,5 (kiła) mail to Wizjonerek@go2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ja tak bardzo także prosze bo na 1,5 (kiła) mail to Wizjonerek@go2.pl polecam www.soltek.com.tw przeciez pislaem ze tam juz to jest :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Możecie podać FSB i wyniki z sandry 2002 ??? na waszym soltku !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Możecie podać FSB i wyniki z sandry 2002 ??? na waszym soltku !!U mnie na FSB 152 MHz mam: RAM Int: 2234 MB/s RAM Float: 2098 MB/s Timingi pamieci tak jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Możecie podać FSB i wyniki z sandry 2002 ??? na waszym soltku !!niestety teraz jestem w pracy to nie moge ale jak tylko wróce to zapodam wyniki.(wieczorkiem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Niestety przy fsb160 wywalamnie w Flask'u,n fsb 157 wszystko rockstable (npiecie default) :D FSB 157 CPU benchmark : 4806 2423 CPU multimedia : 9551 11103 Memory benchmark : 2369 2209 No ja jestem bardzo zadowolony :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...