poisson5 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Moze ktos bedzie w stanie mi pomoc... Posiadam odtwarzacz MD firmy Sony... aby wgrywac na niego muzyke musze skozystac z progrmau Sonic Stage... problem w tym ze program nie chce dzialc... odpala sie, wszystko niby dziala... ale w momecie kiedy nagrac muzyke na MD lub zaimportowac mp3 do "music drive" program sie wylacza za kazdym razem... sprawdzalem z wlaczonym i wylaczonym antyvirem i firewall, z wlaczona i wylaczona siecia... przeinstalowywalem go kilka razy... i nadal nic... program zawsze mi dziala... poprostu teraz przeinstalowywalem system i juz nie chce moze ktos cos poradzi bo ja juz nie mam co robic a denerwuje mnie to gdyz nie mogr nagrac muzyki na MD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus313 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam mam podobny problem postawilem na nowo system i sonic stage od tej pory zapisuje z bledami wczesniej nie miialo to miejsca bede wdzieczny jak ktos mi pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus313 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Heh a moze to przypadlosc regionalna tez jestem z Sopotu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Heh no ja juz sobie poradzilem postawilem od nowa system i wgralem najnowsza wersje SS 2.2 wszystko dziala juz ok... wiec sprawdz moze Tobie tez pomoze :) ps. Edytuj posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...