soczek85 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam! am nieziemsko wielki dylemat międzi 2 płytami: Asus A7N8X-E Deluxe czy Abit AN7 Guru Która z tych płyt jest wydajniejsza? Słyszałem że w tym Abicie procki mają kilka stopni więcej niż zapiete do Asusa? Prosze o jakieś fachowe porady oparte na faktach, bo naprawne jestem niezdecydowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 kupilem an7 i zobacz na wyniki w podpisie , bardzo cenie tą płytke a kosztuje 380 zeta.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 A co chcesz robic na kompie?? Bo jak krecic to Abit. A jak potrzebujesz stabilnej i wydajnej platformy to bierz Asusa. Ja mam swoja plytke (wersja bez WiFi) juz pol roku i zero problemow. Jest mocna i stabilna a podkrecic ale nie ekstremalnie sie tez da. Polecam Asusa!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ja również polecam Asusa! Niesamowita niezawodność i wydajność!!! Wiem z autopsji. Wyniki największe na zwykłych ustawieniach (nie wykręcając FSB proca na ponad 220...) i na małym OC!!! Wszystkie 3dMarki są lepsze też... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Bierz Asusa! mam go od wakacji i zero problemow zadnej zwiechy, 2 karty sieciowe, maxymlna wydajnosc, a na dodatek teraz stanial i mozna go kupic za 400zl:) Ale pamietaj ze jak chcesz krecic to kup pamiec 2.5Cl !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 a abit AN7 kosztuje 380 , ma uguru , o wiele lepsze do oc itp.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...