Torwald Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Szukam informacji na temat kosztow i prowizji przy przelewaniu pieniedzy na konta w USA. Interesuja mnie koszty ponoszone w Polsce, bo w stanach kazdy bank nalicza sobie procent od wplaty. Bank nie ma znaczenia, chociaz preferowalbym KredytBank i PKO BP. Nie pisac mi o zadnych ciach!lach zwiazanych z handlem, importem, itd. Rowniez teksty o innych sposobach przekazania kasy sa niezbyt mile widziane ;] No chyba ze od razu poparte jakimis wyliczeniami/kosztorysem. Z gory dzieki za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 hej mikolaj, a zagladales tu? ale strasznie drogo maja ;/ http://www.westernunion.com.pl/ ps: tam cos mowa jest o bph, wiec jak chcesz sie dogadac to ja mam w tam konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Dzieki za linka ;] Co do kosztow, to nie sa takie duze, zwlaszcza ze pieniadze odebrac mozna w USA bez zadnych dodatkowych oplat. Jak bede mial juz wszystko pozalatwiane z kupnem i transportem, to ew. dam ci znac co do tego przelewu. No i wczesniej dam znac ze zamawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 oka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...