kiaad Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 mam porblemik :( dysk dzaiłan 100% (podłczyłem n akabelek ....IDE),ale przez adpter USB/IDE nie chce :( nie iwem czemu .... a adapter też dzała na 100% bo podłączyłem nagrywarke przez niego do kompa i dzałała !! dysk to baracuda 120 GB komputer to Eposx 8RDA+ rev.1.1 + WIN XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A masz do tego oddzielne zasilanie ?? Bo moze sie zdarzyc, ze nagrywarka pobiera mniej pradu niz dysk (500mA). Zapusc adresem do stronki producenta tego urzadzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A masz do tego oddzielne zasilanie ?? Bo moze sie zdarzyc, ze nagrywarka pobiera mniej pradu niz dysk (500mA). Zapusc adresem do stronki producenta tego urzadzenia ok alldała wystrczyło ustawić zwrotke na "cabel select" i allok ale co ciekawe musiałem tez wyłczyc o/c porcka :( + na WIN98 nie dzała mi ...możę dlatego że 120 GB ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...