Gość STRANGER_PCL Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Znalazłem ostatnio dzwonek przy który wibra daje w rytm właśnie tego dzwonka. Więcej takich nie spotkałem spotkaliście się może z takimo midikami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A moglbys mi wyslac ten dzwonek ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 o_O Nokia? Co w tym dziwnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Nokia 3100 i po sprawie. Wiem bo sam mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 to zapodaj linka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 W SE sa cale tematy (theme). Odpalasz takiego i masz np. tapete z Pulp Fiction, menu rowniez i do tego wygaszacz ekranu, dzwonek z filmu i do tego wibra w rytm. Co w tym dziwnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja sciagnolem juz duzo dzwonków do Noki 6610i i zaden nie wibruje. Jak odpale orginalne noki to elegancko wibra dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...