Przemeq Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Witam Mam kilka pytań( bo wiem że jest tu kilku użytkowników neostrady): Jak jest podłączana neostrada (przez USB, COM-a?) Czy są sterowniki do linuxa?! I najważniejsze czy ktoś choćby słyszał żeby TPSA zorientowała się że ktoś udostępnia SDI bądź neostradę na LAN Aha i jeszcze jedno: ktoś pisał że ma "przyspieszoną" neostradę jak to zrobić i na czym to polega? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 neostrada laczy sie przez sieciowke, nic nie trzeba zadnych serow miec, po prostu wlaczasz automatyczne przydzielanie ip itd. i dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 znaczy sie jak przez sieciowke? wpinam kabel do tego pudla od tpsa , cos zmieniam w oprogramowaniu tego pudla i po sprawie? I tpsa sie nie skapnie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 nic sie nie domysla, jak zrobisz maskowanie podsieci to po prostu nic ci nie udowodnia, conajwyzej logi beda jakies dziwne (jak np. 10 osobom udostepniles lacze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 czyli na dobrą sprawę nie potrzebuje nawet PC-ta dzielącego sieć? ( bo używając PC to maskowanie jest proste itp...) i jeszcze jedno, siec mam teraz na koncentryku, a do neostrady pewnie wchodzi skretka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 heh jak przez COma ? com ma 11 kb/s przepustowosc to 1 jak masz siec na koncentryku to mozesz kupic jakiegos najtanzsego huba z wejsciem na bnc jeszcze sa takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Z tego co gdzieś wyczytałem to modem ADSL wykorzystywany w neo może chodzić router udostepniajacy polaczenie komputerom podlaczonym do sieci. Więc teoretycznie można zrobić coś takiego. Wyczytałem również że korzystynie na innych kompach bez dodatkowych opłat. Jak coś źle napisałem to mnie poprawcie, każdy może popełnić błłąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...