piwosz16 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 moje pytanie dotyczy mojego celeronka. jest to celeron 2.4 podkrecilem go do 2.8 . Nieznam sie na tym zabardzo oprocz podkrecenia nic wiecej nie zmienialem ani radiatora ani wentylatorka. Moje pytanie dotyczy tego czy to podkrecenie jest jakies niebezpieczne ? czy sie procesor nie spali czy co? wiem ze moze dziwne pytanie ale sie natym nieznam wiec prosze sie niesmiac... i prosze o konkretna odpowiec i z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 sprawdź temperature .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 piwosz sciagnij sobie EVEREST Home Editon, sprawdz temperature oraz napiecia. Nie masz sie co obawiac bo nie podkreciles go zabardzo ale na wszelki wypadek sprawdz napiecia i temperatury. Aha jezeli masz dobry zasilacz to ryzyko usterki przez podkrecanie zmniejsza sie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz16 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 a wiec tak sprawdzilem temperature i na 2.4 Ghz temp. wachala sie miedzy: 34-36 stopni a na 2.8 Ghz 37-39 stopni a zasilacz mam jakis tam chyba 350 W niewiem nic wiecej o nim.. Próbować dalej kręcić do 3 Ghz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 nbooo ba pytanie ... pewnie ze tak .... kto nie ryzykuje ten nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 radze Ci przed podkrecaniem procesora, odkrecic obudowe i spisac nazwe zasilacza i podaj nam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz16 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 zasilacz: EPS-300 ATX ver. 2.03 atx 12V PX-350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz16 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 odpowie ktoś?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 hym no wisz jak to mówia :) prosze bradzo test CHIPA nie może nadzwyczajny ale ten zasilator ma 200 W !!! maks !! a tutaj śliczny pięknuchny karsiwy ;) linuś http://www.chip.pl/php/table.php?i=629590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...