suhotnik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mam problem z tą kartą. Sterowniki najnowsze ze strony Creativa ściągnięte. XP z SP1. Problem jest taki, że zanika dźwięk. Czy to podczas oglądania TV z tunera wew. czy podczas oglądania filmów. Przeinstalowałem XP i dalej to samo :evil: Jakieś sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Spróbuj sterów KX Project - wg mnie nie warto siedzieć na sterach Creative'a. Oferują znacznie mniej niż KX-y i sprawiają problemy. Ja się przesiadłem i nie żałuje - tylko zaznaczę że ich głowne przeznaczenie to słuchanie muzy, aczkolwiek w grach nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhotnik Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Spróbuję. Nawet przy słuchaniu muzyki w Winampie słychać jakieś trzaski i piski, takie jakby plik mp3 był uszkoszony, a nie jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Miałem podobny problem, w mp3 zdarzały się trzaski albo sekundowe przeskoki! - co ciekawe okazało się ze miałem wirusa na kompe - jak się go pozbyłem to wszelkie negatywne objawy znikneły !8O Co do braku dzwięków to wyłącz wszelkie efekty np: rock itp. bo przy gierkach albo filmach znikają niektóre dzwięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhotnik Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Wirusa nie mam. Efektów nie włączam. Jeszcze jakieś sugestie ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhotnik Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Jeszcze objawy. Dźwięk zanika w filmach z AC3. W filmach w stereo tylko słychać trzaski ale dźwięk nie zanika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 sorki chłopaki że wam przerwę ale mam pytanko: czy audigy ES to to samo co Sound Blaster Audigy SB 1394 ? chcę kupić audigy ale na allegro są wersje LS(te słabe) i Sound Blaster Audigy SB 1394 i nie spotkałem jeszcze karty z opisem ES. @ suchotnik : co masz napisane w rogu karty między napisem Audigy a EAX adwaced HD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhotnik Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Nie chce zakładać nowego tematu, ale ja tez mam te same problemy co wy, trzaski mi sie pojawiaja jak jestem w sieci. Dodatkowo nie działa mi dzwiek EAX w grach , a dokładniej, brak jest nie których dzwieków, zadnych effects nie mam włączonych, jedyne co mam aktywowane to: CMSS 3D- Stereo Surround. Moja karta to Audigy 2 ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 JA mam inny problem... w niektórych grach np: fifa 04, 05 men of valor, słychać pierdzenie w głośnicha zarówno na crativowych jak i na KXprojectach:( proszę o pomoc bo to pierdzielone pierdzenie mnie wnerwia(nie wpierdza:) i aż się nie chce grać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...