prov1der Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 CO myslicie o tej karcie? tutaj zamiesczam link http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9648 chcialem kupic karte graficzna max 650 zl, wydaje mi sie ze to dobry wybor. Karte chce kupic w sklepie, nie zadne allegro, w podkrecanie raczje nie bede sie bawil, napewno nie na poczatku. Prosze o rade thx [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 ja jestem szczesliwym uzytkownikiem tej karty ale w wersji vivo ale gdyby to ze potrzebuje vivo to bral bym zwyklego 9800pro/9800se@pro chodzi mi glownie o to ze nie warto tera sie pakowac w karty 128bitowe poczekaj troche uzbieraj jeszcze 300zl i kup sobie w sklepie jak Bozia nakazala 9800pro taka jest moja rada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prov1der Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 no niestety ale nie dam rady uzbierac tych 300 zl... musze sie zmiescic w 650~675 zl... mowisz, ze ja masz. w takim razie jak sie sprawuje, dobra wydajnosc w stosunku do ceny, co z kreceniem, temperaturka? bylbym wdzieczny jak bys mi to wszystko napisal [; pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_85 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 poczekaj na geforce 6600 na AGP 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 @prov1der: grafa jaka masz zamiar kupic jest wystarczajaca, poki co, do ciupania. nfs:u2 chodzi bezproblemowona max (bez aa) doom 3 1024x768 w medium - w high juz klatek zaczyna brakowac mi do plynnosci.... thief 3 raczej wszystko na high chodzi tez spox. co do wydajnosci w benchmarkach to kartka w 3dmarkach 2003 i 2005 jest ogolnie lepsza od gerforcow serii 5. natomiast jesli chodzi o 3dmarka 2001se to lokuje sie gdzies na poziomie porzadnego ti4200. krecenie tej grafy... no coz..... imo to jest jedna z tych konstrukcji, z ktorych wycisnieto juz wszystko co mozna bylo wycisnac...... rdzen pojdzie ze 20 mhz wiecej, pamiatki bez radiatorkow o 50 - 75. takze podatnosc na o/c clabiutka. ogolnie jednak kartka jest spox, ma cichego coolerka. sprawuje sie niezle (jak juz wspomnialem). na twoim mijescu poszukalbym gdzies 9800se@9800pro, ewentualnie na allegro czy gdzies jakiegos uzywanego 9800pro. albo uzbieral kase i x800 pro ;) jor czojs :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...