Skocz do zawartości
prov1der

Radeon 9600 XT Sapphire 128MB (128-bit) tv + DVI lite BOX

Rekomendowane odpowiedzi

CO myslicie o tej karcie? tutaj zamiesczam link http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9648 chcialem kupic karte graficzna max 650 zl, wydaje mi sie ze to dobry wybor. Karte chce kupic w sklepie, nie zadne allegro, w podkrecanie raczje nie bede sie bawil, napewno nie na poczatku. Prosze o rade thx [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem szczesliwym uzytkownikiem tej karty ale w wersji vivo ale gdyby to ze potrzebuje vivo to bral bym zwyklego 9800pro/9800se@pro

chodzi mi glownie o to ze nie warto tera sie pakowac w karty 128bitowe poczekaj troche uzbieraj jeszcze 300zl i kup sobie w sklepie jak Bozia nakazala 9800pro

taka jest moja rada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@prov1der:

grafa jaka masz zamiar kupic jest wystarczajaca, poki co, do ciupania.

nfs:u2 chodzi bezproblemowona max (bez aa)

doom 3 1024x768 w medium - w high juz klatek zaczyna brakowac mi do plynnosci....

thief 3 raczej wszystko na high chodzi tez spox.

co do wydajnosci w benchmarkach to kartka w 3dmarkach 2003 i 2005 jest ogolnie lepsza od gerforcow serii 5. natomiast jesli chodzi o 3dmarka 2001se to lokuje sie gdzies na poziomie porzadnego ti4200.

krecenie tej grafy... no coz..... imo to jest jedna z tych konstrukcji, z ktorych wycisnieto juz wszystko co mozna bylo wycisnac...... rdzen pojdzie ze 20 mhz wiecej, pamiatki bez radiatorkow o 50 - 75. takze podatnosc na o/c clabiutka.

ogolnie jednak kartka jest spox, ma cichego coolerka. sprawuje sie niezle (jak juz wspomnialem). na twoim mijescu poszukalbym gdzies 9800se@9800pro, ewentualnie na allegro czy gdzies jakiegos uzywanego 9800pro. albo uzbieral kase i x800 pro ;)

jor czojs :) pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi