Marczysko Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam!Zostałem posiadaczem wyświetlacza LCD z laptopa i tak teraz sobie wymyśliłem czy by go nie można było podłączyć do kompa jako monitora.Jeżeli ktos by miał jakieś namiary na stronę inernetową lub działające urządzenie to proszę maila na Marczysko11@wp.pl .THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 No raczej nie.Ten wyświetlacz posiada sterownik(kość) w laptopie i nie wysterujesz go sygnałem VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Tak żeby mieć z tego monitor to nie ale żeby miec z tego LCD to sie da. Nie pytaj o szczegóły bo ich nie znam ale widziałem ze sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...