zzzigi Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Macie jakis link moze na łatke na sasera??,bo nie chce instalowac zadnych servic packow tylko tak jak na blasterka 1 łatke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 http://www.microsoft.com/technet/security/...rts/sasser.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 bo nie chce instalowac zadnych servic packow tylko tak jak na blasterka 1 łatke:)Nie będziesz instalował Service Packów i jak złapiesz jakiegoś innego syfa, to będziesz zakładał tematy na forum, żeby inni Ci podali linka. No sorry. Co jest z ludźmi, że nie chcą się zabezpieczać? Zainstaluj chociażby service packa 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzigi Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 dokladnie chodzi o to ze mam neo i formatnełem system .Zainstalowalem service packa1 i cos mi neo nie chce chodzic.Wysyla pakiety tylko w jedna strone i ich nie odbiera w wyniku czego net dziala mi zaledwie 2m inuty.Infolinia z tepsy stwierdzila ze to jakis robak ale jaki ?? anty syf nic nie wykryl jakies pomysly na dalsze dzialania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 dokladnie chodzi o to ze mam neo i formatnełem system .Zainstalowalem service packa1 i cos mi neo nie chce chodzic.Wysyla pakiety tylko w jedna strone i ich nie odbiera w wyniku czego net dziala mi zaledwie 2m inuty.Infolinia z tepsy stwierdzila ze to jakis robak ale jaki ?? anty syf nic nie wykryl jakies pomysly na dalsze dzialaniaPrzeczytaj dokładnie ten temat: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=71145 a Twoje problemy powinny być rozwiązane. I zainstaluj SP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak Ty chcesz używać neo bez SP2 to ja Ci życzę cierpliwości. Przecież w sieci tepsy pałęta się tyle syfu na wszystkie możliwe dziury że neo128 potrafi spokojnie zatkać. Ja wiem że ta łata ma kilka nowych dziur i delikatnie spowalnia system ale zatyka tyle dziur, że nawet M$ pewnie o wszystkich nie wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Armadon: widocznie z niego jest taki sam Hardcore'owiec jak ja :D Tez mam tylko patche na sassera i blastera, nie mam nawet SP1, i jakos zyje (jeszcze). Inna sprawa, ze powylaczalem wszystko co sie dalo (typu zdalne pulpity, pomoc, inne takie tam ;) ), nie korzystam z IE (tylko w koniecznosci), powlaczalem wszystko co sie dalo (chociaz XP ma paskudnego Firewalla :| ), no ale inna sprawa, ze nie mam stalki, wiec nie jestem chyba tak bardzo narazony na wszystkie ataki (chociaz blaster mi sie dal we znaki niezle ;) ) jak on. Pzdr. MareCeK a.k.a MaRoo powyzszy post sponsorowaly literki "N" i "T" oraz Roman Giertych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Armadon: widocznie z niego jest taki sam Hardcore'owiec jak ja :D Tez mam tylko patche na sassera i blastera, nie mam nawet SP1, i jakos zyje (jeszcze). Inna sprawa, ze powylaczalem wszystko co sie dalo (typu zdalne pulpity, pomoc, inne takie tam ;) ), nie korzystam z IE (tylko w koniecznosci), powlaczalem wszystko co sie dalo (chociaz XP ma paskudnego Firewalla :| ), no ale inna sprawa, ze nie mam stalki, wiec nie jestem chyba tak bardzo narazony na wszystkie ataki (chociaz blaster mi sie dal we znaki niezle ;) ) jak on. Fajnie :) Zauważ jednak, że Ty masz większe pojęcie o komputerach niż kolega, który założył ten temat. Wiesz jak bronić się przed syfem, widzę że system też masz zoptymalizowany do swoich potrzeb. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 heeh.. wczoraj.. właczamy neo+ na SP1... 5 minut i 3 wirusy.. 2 robaki.. 1 trojan... :D po chwili jakies coś zaczeło pingowac wszystkich ludków z neostrady... jakies 2000 portów otwartych.. internet praktycznei stoi... walczyłem 30 minut.. po czym przełaczylismy sie na ...lunixa :lol: i voila.. siedze teraz tu na xpeku... jako ruter działa lunix i jest lux.. narazie jezszce nic mnie nie zaatakowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...