spider231 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Hmm zastanawiam sie nad kupnem nowej karty graficznej i nie wiem co wybrac.Mysle nad Radeonem 9800SE@PRO z gwarancja modowalnosci a Radeonem X600XT GIGABYTE 128mb DDR 128 bit z nowym złaczem PCI express!! 8) Tylko nie wiem czy do tej karty z nowym łaczem nie trzeba miec nowej plyty głownej bo ja ja juz mam z dwa lata... Ktora lepsze POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Jesli chcesz grafe z pci express to płyta musi byc zaopatrzona w takie gniazdo:) Ogolnie X600Xt to nic innego jak lekko podkrecony r9600XT ktorego r9800se@pro zjada na sniadanie:) Moim zdaniem grafy ktore mozna kupic na pci-e to od nv6600 i od ati x700 slabsze mozna sobie darowac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Hmm zastanawiam sie nad kupnem nowej karty graficznej i nie wiem co wybrac.Mysle nad Radeonem 9800SE@PRO z gwarancja modowalnosci a Radeonem X600XT GIGABYTE 128mb DDR 128 bit z nowym złaczem PCI express!! 8) Tylko nie wiem czy do tej karty z nowym łaczem nie trzeba miec nowej plyty głownej bo ja ja juz mam z dwa lata... Ktora lepsze POMOCY Zanim zadasz debile i irytujące pytanie..TO POCZYTAJ FORUM :!: :!: :!: Temat do zamknięcia.... :evil: :evil: :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Hmm zastanawiam sie nad kupnem nowej karty graficznej i nie wiem co wybrac.Mysle nad Radeonem 9800SE@PRO z gwarancja modowalnosci a Radeonem X600XT GIGABYTE 128mb DDR 128 bit z nowym złaczem PCI express!! 8) Tylko nie wiem czy do tej karty z nowym łaczem nie trzeba miec nowej plyty głownej bo ja ja juz mam z dwa lata... Ktora lepsze POMOCY BUAHAHAHAHAHA, e skadze... Pakujesz grafe w slot ISA... Skoro ma grafa nowe zlacze PCI-E to takowe musisz miec na plycie... Polecam lekure forum dla poczatkujacych!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Hhehehe tak jak ludzie piszacy: czy aby odpalic plytke DVD musze miec naped DVD czy wystarczy zwykly cd-rom, ludzie, litosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...