Blood_ Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Potrzebuje Windows 3.1! Jak ktos ma link, gdzie go mozna znaleźć, badz cos w tym stylu to czekam na odzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 bylo o tym ostatnio szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Było cos...ale ja potrzebuje jak najszybciej a tam jak widze temat sie nie rozwinął...za ile mozna kupic od kogos lub zassac z neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Możesz kupić na Allegro : 3.1, 3.11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Niestety na Allegro nie ma Windowsa 3.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 o sorry jest...zwracam honor!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ja mam windowsa 1.0 gdzies na płycie.. jakbys chciał :lol: (nawet go nie odpalałem.. bo zapewne chciałby dosa :]) zajmuje całe 720KB na dyskietce... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Chyba jakbyś chciała...kobietą jestem! Jak bede miała zyczenia to na pewno sie odezwe. dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 pyskata :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lump_erator Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja mam 3.1 wersja polska (oryginalny z licencją i książką). 100 PLN.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 lumperator oszalales :] na allegro za 5zl mozna dostac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ludzie to mają pomysły!!! 100 zł łał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lump_erator Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 lumperator oszalales :] na allegro za 5zl mozna dostac :]Jak szybko to drożej.... 8) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hehe przepraszam pani KREW... no rzeczywiscie krew to rodzaj żeński.. wybacz... jestem tylko marną istotą ludzką.. i nie sprawdzam kazdego profilu :] PS. skoroś kobieta to czemu sie popisujesz... POCZATKUJĄCY UCZESTNIK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 bo user tego nie moze zmienic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Święta prawda...to dyskryminacja, musze to zgłosić do modów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 musze to zgłosić do modów.Było już, zmiany nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wlasnie z kulku kobiet na tym forum tylko tobie sie nie podoba ;] jest ciebie za malo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Trudno...podłamuje nieco moją wiarę w siebie, ale dam sobie z tym radę. Musze trochę przytyć, to bedzie mnie więcej. A po czym poznać ze user jest kobietą? Oto pytanie idealne do ankiety!!!Trudno...podłamuje nieco moją wiarę w siebie, ale dam sobie z tym radę. Musze trochę przytyć, to bedzie mnie więcej. A po czym poznać ze user jest kobietą? Oto pytanie idealne do ankiety!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A po czym poznać ze user jest kobietą?Po nicku. :D Blood_ to troszkę mało kobiece (no offence). Ustaw jako avatar swoje zdjęcie i będzie ok. :wink: Mały offtopic się tu zrobił. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Wiele osób mówi mi, że ze mna jest cos nie tak...niektórzy po prostu nie rozumieją alternatywnych rozwiązan, jak ktos jest orginalny to od razu musi byc zaszufladkowany jako "dziwak" lub cos gorszego...bez urazy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A wracajac do tematu Windows 3.1 , to nie wiem co mam pisac bo spaliłam laptopa i nie mam juz gdzie tą winde wgrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Wiele osób mówi mi, że ze mna jest cos nie tak...niektórzy po prostu nie rozumieją alternatywnych rozwiązan, jak ktos jest orginalny to od razu musi byc zaszufladkowany jako "dziwak" lub cos gorszego...bez urazy. Pozdrawiam. witaj w klubie dziwakow :] co do tematu to psuja jestes ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Moi? Ja psuja...mów do mnie jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Nie ma takiej rzeczy której bym nie potrafiła zepsuć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Blood_ - Edytuj łaskawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 To znaczy...wszystko w jednym poscie taK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 no tak bo za posty jeden pod drugim sie punkty dostaje ciesz sie ze nikt tego nie zglosil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Ups...sorry. To już sie nie powtórzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...