surix Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam! :) Mam problem jak sie szlifuje spód aluminiowego radiatora na lustro jakich papierów sciernych uzyc :?: :?: :?: i czy potrzebna jest koniecznie pasta polerska jesli tak to gdzie ja znaleźć i jak się ja posługiwać :?: :?: Dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Papier wodny W koleiności nr od 200, 400, 800, 1200 Po 1200 pasta nie jest potrzebna, jak dasz na każdy papier przeciętnie po 40 min. Szlifuj na czyś równym np tafla szklana po zmianie papieru dokłądnie czyść z opiłków przed następnym papierem, a szczególnie na sam koniec szlifu, potem odtłuść i ..... Jest na Tweaku coś przyklejone o szlifowaniu radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 masz tu temat, zreszta mój :roll: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=86054&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...