kovalek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Przymierzam się do zakupu Płyty głównej Asusa A7V880. Do niej włoże swojego poczciwego Athlona XP1700+ (którego się ładnie podkręci) :-) Jakie pamięci polecacie za w miare rozsądna cenę? Interesuje mnie coś w dualu (2x512MB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 polece to co każdy - hynixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a ja polecam zrezygnowac z KT880.... moim zdaniem do dobry chipset jedynie dla osoby ktora ma kompa do ktorego nigdy nie zajzy "do srodka" ... lepiej kup cos na nForce2 .... a co do pamieci to zalezy ile masz $$$ jak starczy na np ABITA NF7 lub jakas DFI to ADATA<-ram a jak nie to hynix ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 A czemu nie polecacie KT880? Czytałem różne recenzje i raczej ta mobo była chwalona... A do nforce2 nie mam jakoś przekonania. o różnych problemach z tym chipsetem słyszałem... Zresztą wszystko będzie lepsze od mojego przestarzałego MSI 6330 Turbo 2 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Czy to dobra oferta? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10274 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...