assan Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam. Od czasu , gdy zamieniłem MX440 na FX5200 w przypadku części gier pojawiają mi się błędy - bodajże artefakty. Dziwne jest to , że w grach na engine quake III - Call of Duty , Enemy Territory - wszystko jest OK. Tymczasem gdy próbowałem zagrać w demo UT2k4 , Splinter Cella - od razu pojawiają mi się jakieś dziwne paski przed oczami... Czasami dzieje się tak , że po testowaniu jednej z tych 'problematycznych' gier błędy pojawiają się rownież w CoD i ET. Jednak wtedy po reinstalacji sterowników wszystko wraca do normy. Próbowałem instalacji nowszych i starszych sterowników , DirectX ( aktualnie mam 9.0 c) . Posiadam płytę główną VIA P4X266E/5235 , obsługuje maks AGP 4x . Reszta sprzętu - Celeron 2.6 , 256 mb RAM , karta - FX5200 (128 mb , AGP x8 ) Czy ktoś z Was wie może co zrobić w tym przypadku??Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 może to przez AGP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Idz do jakiegos kumpla co ma plytke z obsluga Agp 8x i przetestuj czy u niego cos takiego tez wystepuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...