Skocz do zawartości
Fudoshin

Nasi ulubieni obywatele - dresiarze!

Rekomendowane odpowiedzi

Kur*a ! :evil: Jak ja nienawidze tych pajacow... dzis chcieli mnie skroic (razem z kumplem). Bylo ich 3 z czego jeden ktory caly czas cos do mnie mowil byl max. leszczem, ale niestety dwoch pozostalych bylo mocno przypakowanych. Nie wiem w dodatku jak kumpel sie bije (kiedys sie z nim bilem, ale to jakies 5 lat temu czyli jak mialem 14 lat ;)) ).

I co robic? Napier*alac sie z nimi skoro widze, ze szans raczej nie mam (nie jestem jakis kozak niestety)? :?: Na szczescie udalo sie ich zgubic dosc ciekawym manewrem (kupel poszedl na przod a za nim dwoch wiekszych), a ze szybko biega to im spierd*il dosc szybko, a ja na chwile stanalem i sobie bluzgalismy z jednym typem, ktory wreszcie zobaczyl, ze nic nie dostanie, a w dodatku zobaczyl, ze kumple sa juz jakies 100m od niego wiec do nich szybko pobiegl. :lol:

Tak wiec nic sie specjanie nie stalo, ale zastanawiam sie co bedzie nastepnym razem jak bede np sam? Czy juz kur*a nie mozna normalnie na ulice wyjsc? :evil: Jeszcze w dodatku rozumiem, ze probuja kroic jakis malolatow, ale ja mam kurde 19 lat, 190cm wzrostu i nie jestem jakims na max leszczem z wygladu :lol: ... tak wiec juz do kazdego startuja...

A co wy o tych ch*ach sadzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paranoja - ostatni z kolesiem pojechaliśmy do najlbiższego miasta powyżej 50tys ludu po wentylatora 8x8 jakiś radziecki za 15zeta, wracamy a tu przed namijakieś 100m 4 kloesi no nic idziemy dalej chcemy ich wyminąc a te mendy nam droge zagrzodziły i jeden mówi do mnie daj zaliczke - mówie mu nie mam - daj zaliczke bo w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l (do tego koles był skate w dodatku w czrewonej gejowskiej kurteczce)koleś ich wyminął, a ja mam mały problem sam 4 debile - nic <span style="color:red;">[ciach!]</span>le ide przed siebie, redgejowi wywaliłem przeszczepy w klate to sie odsunął chciał mnie chyba konpąć trafił mi w kostke - łajza była. No i se poszliśmy

zdziwiony byłem że mi nie wierdolili troche z daleka wyzywali ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>. chyba kolesie olali redgeja. a my lejemy z nich.

a wentylatorek psłużył mi do skontruowania homemade volcano7 z radiatorem z jakiegoś titana (d4tb czy jakoś tak)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur*a !  ...

co ja o nich sadze - to sa leszcze "silni" jak sa w grupie, a pojedynczo to maxymalne lamy - kiedys jak wracalem wieczorem do domu podeszlo do mnie 3 i chcieli kase, a ze wszystko wydalem wiec nic nie mialem ale nie chcieli wierzyc, 1 zalpal mnie za kurtke i cos tam mamrotal ze chyba bede musial ja zdjac - co mialem robic, wyjechalem z dyni i koles stracil nos (doslownie) a pozostali 2 szybko sie zmyli zostawiajac "rannego" :lol:

PS do takiego wyczynu zmusilo mnie to ze "za mlodych lat" stracilem 2 kurtki i stweirdzilem ze to juz nigdy sie nie powtorzy, a dodatkowo owego feralnego wieczoru mialem na sobie "puchowke" NIKE wiec bylo czego bronic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe. Dresiarze hehehe ale wy macie problemy!!! Tak naprawde to sa zajebisci frajerzy i pozerzy!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mysli sobie taki ze se ubierze dresik trochu przypakuje i juz jest kozak! NIE BOJCIE SIE ICH!!!!!! Oni nawet nie wiedza co to jest prawdziwa Hooliganka!. Ja u mnie na osiedlu leje takich pseudo hoolsow!. W Polsce jest prawidziwa Hooliganka ale to jest tylko Elita : Arka , Lechia ,Wisla , Lech, Cracovia i zaden z nich do ciebie nie zadymi jak sie nie bedziesz bujal po jego terenie i cos dymil do kogos. Pseudo Hooligani tylko wyludzaja kase wy ich nazywacie tzw. Dresiarzami. Ich sie nie wolono bac! ich trza lac!. Jak sie nie umiecie nadupcac to sie nauczcie najlatwiej porbic sobie z kumplami pare sparingow a juz poczujecie bluesa :D pozniej sobie ogladnac Box podpatrzyc jak sie uderza od dolu i garde trzyma a pozniej to juz jak taki wyskoczy to od razu Tuba w nos. Jak sie umiesz napierdalac to mu zlamiesz za pierwszym razem a ze to cipa jest taki pseudo hools to sie nawet nie zablokuje i uniku nie zrobi. Jest jeszcze jedna rzecz na takiego buca to najczesciej sie dzieje w Kick Boxingu. Jebie sie typa z frontala w szczenke tak zeby ujebac od dolu ale popchnac ja kolesiowi podejdzie szczeka do gory zatka cos nie pamietam jak to sie nazywa i typ traci przytomnosc na 15min. Z nimi to jest tak ze najebiesz jednego to reszta sie patrzy a pozniej zdupca. Ostatnio mielsismy cos w rodzaju ustawki 15vs15 z takimi Pseudo Hooliganami to jeden koles dostalwal brechami a reszta sie patrzyla i stala jak wmurowana!!! POWAGA!!! takie to sa cipy!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe. Dresiarze hehehe ale wy macie problemy!!! Tak naprawde to sa zajebisci frajerzy i pozerzy!!! kurcze mysli sobie taki ze se ubierze dresik trochu przypakuje i juz jest kozak! NIE BOJCIE SIE ICH!!!!!! Oni nawet nie wiedza co to jest prawdziwa Hooliganka!. Ja u mnie na osiedlu leje takich pseudo hoolsow!. W Polsce jest prawidziwa Hooliganka ale to jest tylko Elita : Arka , Lechia ,Wisla , Lech, Cracovia i zaden z nich do ciebie nie zadymi jak sie nie bedziesz bujal po jego terenie i cos dymil do kogos. Pseudo Hooligani tylko wyludzaja kase wy ich nazywacie tzw. Dresiarzami. Ich sie nie wolono bac! ich trza lac!. Jak sie nie umiecie nadupcac to sie nauczcie najlatwiej porbic sobie z kumplami pare sparingow a juz poczujecie bluesa :D pozniej sobie ogladnac Box podpatrzyc jak sie uderza od dolu i garde trzyma a pozniej to juz jak taki wyskoczy to od razu Tuba w nos. Jak sie umiesz napierdalac to mu zlamiesz za pierwszym razem a ze to cipa jest taki pseudo hools to sie nawet nie zablokuje i uniku nie zrobi. Jest jeszcze jedna rzecz na takiego buca to najczesciej sie dzieje w Kick Boxingu. Jebie sie typa z frontala w szczenke tak zeby ujebac od dolu ale popchnac ja kolesiowi podejdzie szczeka do gory zatka cos nie pamietam jak to sie nazywa i typ traci przytomnosc na 15min. Z nimi to jest tak ze najebiesz jednego to reszta sie patrzy a pozniej zdupca. Ostatnio mielsismy cos w rodzaju ustawki 15vs15 z takimi Pseudo Hooliganami to jeden koles dostalwal brechami a reszta sie patrzyla i stala jak wmurowana!!! POWAGA!!! takie to sa cipy!.

Dobrze gadasz ale niestety moj kumpel dostal nozem w plecy od dresiarzy na Zabkowskiej( za kurtke ) . I sie wykrwawil na smierc . "Wiec uwazaj co mowisz "

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy, a to wszystko to nic, mojemu kumplowi pod jego szkołą na przystanku paru dresuff buty jebnęło i kazało w torepke jeszcze zapakować... hyhy, to nie jest śmieszne  :evil:  :evil:  :evil:

a gdzie dokladnie to bylo i ile lat ma Twoj kumpel - jakby sie ktos pytal to jestem z UOP (rozwiazanego wczoraj przez Kwasniaka) 8O ... zartowalem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chec ja mam cala szkole toeg shitu (czytaj dresoof) blok terz caly i wszyscy sluchaja techno ubsubsusubs ostatno przynoioslem sobie z piwnicy glosniki 2x140W + komputerowe to zaglusz ich wszystkich

bruce osraj ich dla mnie metale sa spox (znam paru fajnych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe. Dresiarze hehehe ale wy macie problemy!!! Tak naprawde to sa zajebisci frajerzy i pozerzy!!! kurcze mysli sobie taki ze se ubierze dresik trochu przypakuje i juz jest kozak! NIE BOJCIE SIE ICH!!!!!! Oni nawet nie wiedza co to jest prawdziwa Hooliganka!. Ja u mnie na osiedlu leje takich pseudo hoolsow!. W Polsce jest prawidziwa Hooliganka ale to jest tylko Elita : Arka , Lechia ,Wisla , Lech, Cracovia i zaden z nich do ciebie nie zadymi jak sie nie bedziesz bujal po jego terenie i cos dymil do kogos. Pseudo Hooligani tylko wyludzaja kase wy ich nazywacie tzw. Dresiarzami. Ich sie nie wolono bac! ich trza lac!. Jak sie nie umiecie nadupcac to sie nauczcie najlatwiej porbic sobie z kumplami pare sparingow a juz poczujecie bluesa :D pozniej sobie ogladnac Box podpatrzyc jak sie uderza od dolu i garde trzyma a pozniej to juz jak taki wyskoczy to od razu Tuba w nos. Jak sie umiesz napierdalac to mu zlamiesz za pierwszym razem a ze to cipa jest taki pseudo hools to sie nawet nie zablokuje i uniku nie zrobi. Jest jeszcze jedna rzecz na takiego buca to najczesciej sie dzieje w Kick Boxingu. Jebie sie typa z frontala w szczenke tak zeby ujebac od dolu ale popchnac ja kolesiowi podejdzie szczeka do gory zatka cos nie pamietam jak to sie nazywa i typ traci przytomnosc na 15min. Z nimi to jest tak ze najebiesz jednego to reszta sie patrzy a pozniej zdupca. Ostatnio mielsismy cos w rodzaju ustawki 15vs15 z takimi Pseudo Hooliganami to jeden koles dostalwal brechami a reszta sie patrzyla i stala jak wmurowana!!! POWAGA!!! takie to sa cipy!.

Po przeczytaniu twojego posta nasunęło mi sie jedno. Mianowicie :

po pierwsze : sądząc po twoim zdjęciu jesteś szalikowcem, czyli posranym kibolem który rozpierdala wszystko co mu sie podsunie

po drugie : sposób twojego wypowiadania sie wskazuje na to że zachowujesz się tak sam o jak dresiarze

wniosek : kibole w kolorowych szalikach i z łysymi pałami też są dresami, i to jeszcze bardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonymi niż zwykłe dresy, wydaje mi sie że ty takim jesteś w 100 %, i jak widze twojego posta to az śmierdzi dresem, więc <span style="color:red;">[ciach!]</span>l sie dresie.

Sądzisz ze najlepszym rozwiązaniem na każdą sytuacje jest napierdalanie sie, jesteś dresem, masz prawo tak sądzić.

Ja osobiście takie formy kontaktu stosuję tylko w przypadkach krytycznych, kiedy nic innego już nie skutkuje.

ps. gro tematów na tym forum to dyskusje na temat co jest lepsze, amd czy intel. Czy to jest naprawde ważne ? Cieszcie sie ze jest konkurencja, sa nizsze ceny. Ja osobiscie jestem fanem intela, nie ukrywam tego, ale jakbym widział jakiegos kolesia którego właśnie kroją dresy to bym mu pomógł, i nie zwracał bym uwagi na to jaki ma procesor itp., potem pewnie byśmy sie jeszcze schlali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu twojego posta nasunęło mi sie jedno. Mianowicie :

po pierwsze : sądząc po twoim zdjęciu jesteś szalikowcem, czyli posranym kibolem który rozpierdala wszystko co mu sie podsunie

po drugie : sposób twojego wypowiadania sie wskazuje na to że zachowujesz się tak sam o jak dresiarze

wniosek : kibole w kolorowych szalikach i z łysymi pałami też są dresami, i to jeszcze bardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lonymi niż zwykłe dresy, wydaje mi sie że ty takim jesteś w 100 %, i jak widze twojego posta to az śmierdzi dresem, więc <span style="color:red;">[ciach!]</span>l sie dresie.

Sądzisz ze najlepszym rozwiązaniem na każdą sytuacje jest napierdalanie sie, jesteś dresem, masz prawo tak sądzić.

Ja osobiście takie formy kontaktu stosuję tylko w przypadkach krytycznych, kiedy nic innego już nie skutkuje.

ps. gro tematów na tym forum to dyskusje na temat co jest lepsze, amd czy intel. Czy to jest naprawde ważne ? Cieszcie sie ze jest konkurencja, sa nizsze ceny. Ja osobiscie jestem fanem intela, nie ukrywam tego, ale jakbym widział jakiegos kolesia którego właśnie kroją dresy to bym mu pomógł, i nie zwracał bym uwagi na to jaki ma procesor itp., potem pewnie byśmy sie jeszcze schlali :)

tu sie nie zgodze prawdziwi hooligani raczej ci nie zaje**a za "darmo" oni nie sa zlodziejami. A ze czesc drechow biega w szalikach i kradnie i bije to nie znaczy ze kazdy kibic jest taki bo to nie sa hoolsi tylko blazny. Hoolsi se leja tylko miedzy soba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Id:

tu sie nie zgodze prawdziwi hooligani raczej ci nie zaje**a za "darmo" oni nie sa zlodziejami. A ze czesc drechow biega w szalikach i kradnie i bije to nie znaczy ze kazdy kibic jest taki bo to nie sa hoolsi tylko blazny. Hoolsi se leja tylko miedzy soba

A jam mam przeciwne zdanie, jestem z wawy, i jestem pewien ze gdybym pojechal do krakowa i ci pseudokibole (hools), wyczili by mnie i wiedzieli ze jestem z wawy to bym napewno dostał w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za to gdzie mieszkam, bo przeciez w wawie jest legia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Id:

tu sie nie zgodze prawdziwi hooligani raczej ci nie zaje**a za "darmo" oni nie sa zlodziejami. A ze czesc drechow biega w szalikach i kradnie i bije to nie znaczy ze kazdy kibic jest taki bo to nie sa hoolsi tylko blazny. Hoolsi se leja tylko miedzy soba 

A jam mam przeciwne zdanie, jestem z wawy, i jestem pewien ze gdybym pojechal do krakowa i ci pseudokibole (hools), wyczili by mnie i wiedzieli ze jestem z wawy to bym napewno dostał w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l za to gdzie mieszkam, bo przeciez w wawie jest legia

Za Legie bys nie dostal predzej za Polonie ale tylko tam gdzie jest Wisla bo Cracovia ma Kose z Wisla a Cracovia i Polonia slubowaly sobie wiernosc do samego konca. ALe zas gdyby sie ciebie Cracovia pytala za kim jestes i zkad i bys powiedzial ze z Wawy i za Polonia to potraktowali by cie jak brata!!!!!!! i bys mial spokuj nikt by do ciebie nie dymil. Dlatego ja bym sie mogl po Gdanskiej starofce w Szaliku Wiselki przebujac ale za to w Gdyni to bym za 10s kose w zebra dostal. Sztama to Sztama!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za Legie bys nie dostal predzej za Polonie ale tylko tam gdzie jest Wisla bo Cracovia ma Kose z Wisla a Cracovia i Polonia slubowaly sobie wiernosc do samego konca. ALe zas gdyby sie ciebie Cracovia pytala za kim jestes i zkad i bys powiedzial ze z Wawy i za Polonia to potraktowali by cie jak brata!!!!!!! i bys mial spokuj nikt by do ciebie nie dymil. Dlatego ja bym sie mogl po Gdanskiej starofce w Szaliku Wiselki przebujac ale za to w Gdyni to bym za 10s kose w zebra dostal. Sztama to Sztama!

Sorry, ale ROTFL :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale ROTFL :)))

czemu ROTFL jezeli ty jestes jakmis lamerem nie znasz sie takim typowym lizudpa co sie wszystkiego boi i wiekszosc czasu spedza przed kompem to ja mowie ROTFL. (nie mowie ze taki jestes :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu ROTFL jezeli ty jestes jakmis lamerem nie znasz sie takim typowym lizudpa co sie wszystkiego boi i wiekszosc czasu spedza przed kompem to ja mowie ROTFL. (nie mowie ze taki jestes :P)

Po prostu śmieszysz mnie swoją postawą. Aha, jeszcze jedna taka wypowiedź i masz bana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Liska w 100%, dla mnie to jest szczeniackie zachowanie i policja powinna lać po kolei : dresów, kiboli, pseudo skejtów, i innych tego typu. A pozatym to moim zdaniem na forum nie powinno być tego typu durnych tematów.

Przepraszam ale kto to jest pseudo skejt i jeszcze co on zawinil, bo zdaje mnie sie ze myslisz o gosciach w szerokich spodniach :) Z reszta w sumie sie zgadzam no a temat jak temat to wkoncu Osla laczka i tutaj moga imo byc wszelkie OT, a madrymi tematami widze ze nikt sie nieinteresuje (przyklad brak dyskusji gdy dalem linka dotyczacego przechwycenia satelitarnych przekazow NATO a to chyba ciekawe).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam ale kto to jest pseudo skejt i jeszcze co on zawinil, bo zdaje mnie sie ze myslisz o gosciach w szerokich spodniach :) Z reszta w sumie sie zgadzam no a temat jak temat to wkoncu Osla laczka i tutaj moga imo byc wszelkie OT, a madrymi tematami widze ze nikt sie nieinteresuje (przyklad brak dyskusji gdy dalem linka dotyczacego przechwycenia satelitarnych przekazow NATO a to chyba ciekawe).

Ale bluzgi (np. Tristana) nie są do zaakceptowania, nawet na oślej łączce. To jest forum publiczne i nie życzymy sobie używania niecenzuralnego słowinictwa. Jasne?! Jeśli ktoś notorycznie będzie to robił dostanie.... każdy wie co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bluzgi (np. Tristana) nie są do zaakceptowania, nawet na oślej łączce. To jest forum publiczne i nie życzymy sobie używania niecenzuralnego słowinictwa. Jasne?! Jeśli ktoś notorycznie będzie to robił dostanie.... każdy wie co :)

Z tym sie oczywiscie zgadzam, zreszta taka osoba sama wystawia tym swiadectwo o sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dresiaze to Ch*je i g***** na patykach.

Zagazowac wytruc rozstrzelac i jeszcze powiesic + kastracja za darmo.

No i widzicie moje mysli :twisted:

Nie przeginaj... Przez takie wypowiedzi utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie jesteś lepszy od dresów itp. ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wspulczuje jeszcze bardziej ! jak by to byly tylko slowa to bym zrozumial ze cie naszlo i tak dalej ale jak Ty masz takie mysli to chyba jednak masz najwiecej z dresami wspulnego z posrod nas wszystkich ! Inteligetny czlowiek od takich dresow rozni sie tym ze sobie nimi glowy nie zawraca !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... Ja nie mam nic do dresów pozatym, że raz zostałem w moim rodzinnym małym, niby spokojnym miasteczku pobity tak, że ledwo do domu wróciłem... 15 lat wtedy miałem, a ich było dwóch, na oko po 18-20 lat... Nikt nie musi wiedzieć, że koledzy mojej siostry (7 lat odemnie starsza) zrobili z nich łooooo jeeeeeeeeeeejq :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi