Demonek_ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Potrzebuje pomocy z wejściem TV... Wszystko chodziło...do czasu formatu... Po formacie włączam instaluje Omegi ;] włączam film podłączam do TV patrze jest na Pal -B czy tam D i [gluteus maximus] :( Mam czarno-biały obraz :( Już nie mam siły karta to Radeon 9550 Gigabyte nie dawno kupiona... Bios orginalny podkręcone max z 250/400@400/520 tyle mi wystarcza a dopiero po gwarancji radiotorki i jedziem dalej :P I jeszcze raz prosze o pomoc bo co to za przyjemnosć oglądać filmy na TV czarno białe (przynajmniej dla mnie beznadzieja...) ps kabel dobry kupiony w sklepie 10 metrów... a próbowałem orginalny to tak samo także... BŁAGAM POMOCY!!! Za wszystkie rady speców i nie speców bardzo dziękuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dres252 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 spróbuj wgrac albo jeszcze raz te stery omegi albo jak niepomoże to to spróbuj ine stery np. catalisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 a przestawiłeś we właściwościach na PAL? wyjście tv jest fabrycznie ustawione na NTSC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Zaraz spróbuje jeszcze raz przeinstalować omegi a na Pal przełączyłęm i na każdym próbowałem to to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Dobra przeinstalowałem omegi i zadziałało!!! :D :D :D Że ja na to nie wpadłem :P heh Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...