AdaS. Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam! Mam pytanie czy karta MMC 512MB wejdzie bezproblemowo na telefon Siemens SL 45i ?? Jedni mowia ze tak, a inni ze nie. A moze wystarczy wgrac odpowiedni patch(nie wiedzialem jeszcze takiego) ....dlatego prosze o pomoc. Z gory dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 klik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 klik :)Ale tu jest mowa glownie o 256MB a wiadomo przeciez, ze 256MB spokojnie wchodzi. A ja chce sie dowiedziec o 512MB:) "I think Simmens should have allowed for 512MB" No i nie wiadomo..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Odpowiedz jest prosta - jesli kupujesz w serwisie/sklepie sprawdz przed zakupem i tyle. Niespotkałem się jeszcze z tym żeby na jakimś forum ktoś miał podobone problemy z SL45i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Coz, ja podalem ci link do forum, czy nawet konkretnego tematu gdzie mozesz znalezc podobne informacje oraz ewentualne patche (wraz z informacja jak taki patch do telefonu wrzucic). To, ze temat dotyczyc poczatkowo kart 256M nie oznacza, ze na kolejnych podstronach nie poruszono kwestii kart 512M - warto przeczytac i sie przekonac jakie sa opinie madrych ludzi z tamtego forum, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 No nie wiem...zamowie w sklepie(nie internetowym) zeby dla mnie sprowadzili(bo od reki nie maja), przychodze do sklepu, kupuje, na miejscu otwieram pudelko, wkladam karte do telefonu patrze ze nie dziala i im oddaje?? Czy tak mozna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Coz, ja podalem ci link do forum, czy nawet konkretnego tematu gdzie mozesz znalezc podobne informacje oraz ewentualne patche (wraz z informacja jak taki patch do telefonu wrzucic). To, ze temat dotyczyc poczatkowo kart 256M nie oznacza, ze na kolejnych podstronach nie poruszono kwestii kart 512M - warto przeczytac i sie przekonac jakie sa opinie madrych ludzi z tamtego forum, prawda? .....Nie patrzylem na dalsze podstrony :D zwracam honor! A wie moze ktos czy TwinMos 512MB wejdzie(bo taka bede miec)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 http://forum.siemensinfo.pl poszukaj tam było sporo pisane na ten temat a dokładnie tu http://forum.siemensinfo.pl/viewtopic.php?...karty+pami%EAci podobno wchodzą bez problemu nawet 1GB !! ogólnie ten tel łyka wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS. Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Dobra, a czy sa jakies patche na MMC 512MB (bo na 256MB sa)?? Bo moze sie tak zdazyc, ze przykladowo kupie ta 512, sprawdzam w sklepie i nie dziala, a w zeczywistosci dzialalaby gdybym wczesniej wgral jakis patch na 512MB.... Zna ktos moze jakis patch, w ktory warto sie uzbroic w mojej sytuacji(czyli przed pojsciem do sklepu?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 pacza to raczej nie ma, siedzę na tamtym forum i jeszcze się z takowym nie spotkałem @ AdaS. : na 99% nie będzie problemu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...