Sarenka Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Czy cos takiego -> http://allegro.pl/show_item.php?item=35659870 zablokuje mi port DDR? Czyli, czy bedzie mozna wstawic pamieci obok siebi, czytrzeba bedzie zrobic odstep i jedna zlacze zostawic nieuzywane? I czy daje to to rade? Wiem, ze lamerskei pytanie, ale nawet nie mialem tego w rece :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Nie powinno sprawiać problemów - w takim razie sprzedarz radiatorów na pamięci nie miałaby racji bytu. A co do ustawienia - ustaw wg. instrukcji do płyty głównej tak, by byl dual chanel (o ile go możesz ustawić ze swoimi ramami i plytą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 mam takowe i da sie je wcisnac w sloty obokj siebie i jeszcze troche miejsca zostaje, choc niewiem czy nie lepiej walnac nawiew z 80x80@7v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...