_Vip_ Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Co myslicie o tej plycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ja wole swoja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ja mysle ze jest bardzo dobra. Zadawalem nawet pytanie o taka jedna funkcje zabezpieczenia przed zjaraniem, ktora jest w tej plycie. Jestem ciekaw jak jest z podkrecaniem. Moze ktos ja ma?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Co myślicie o niej wymieniać za Drv-2 za 100zł jak ją sprzedam of course Czy dziła tam 166/166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 millor a za ile chcesz tego DRV2 sprzedac? Ja mam swojego 4miechy i nie wiem ile to warte gwarancje oczywiscie mam pudło i takie tam wszystkie bajery. Ja bym chyba na EpoXa zmieniał albo MSI ostatecznie Asus. Ma ktos link do testu Asusa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...