trutututu Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 chcie zdjac radiator z karty graf. mam zamiar wykorzystac metode na zamrazarke - wiem mniej wiecej co i jak ale chcialem zapytac co z usowaniem resztek kleju z rdzenia karty ? czy wystarczy w takim wypadku spirytus salicylowy czy trzeba siegnac po cos silniejszego? aha - jeszcze jedno - czy ktos sobie rozwalil karte w ten sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Spirytus powinien wystarczyć. Karty nie rozwalisz, jeżeli po całej operacji porządnie ją wysuszysz i poczekasz aż wróci do normalnej temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 klej odszedl gladko razem z 1/4 rdzenia chlip szafir R9550 R.I.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 8O OMG! To czym go ściągałeś? Łomem? 8O ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 nie nie lomem podlozylem karte telefoniczna a podwazalem nozem z zabkami - nie musialem wlozyc w to sily radiator sam odszedl tylko jaki byl tego final.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Ciacho Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Zrob tak jak wyzej pisali.Podstaw karte telefoniczna i "plaskim" srubokretem lub nozem kuchennym(ja tego stosuje :P)podwaz.Powinno odskoczyc bezproblemu.A co do kleju to musisz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> suszarke i z bliskiej odleglosci grzac rdzen(ok 30 sek), potem bierzesz zapalke i jedziesz.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...