Lapatic Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 :cry: Mam neostrade 128kb i mam problem z ustawieniem zapory. Sciagam azureusem i mam słaby transfer po wyłączeniu zapory dochodzi mi nawet do 40kbs ale tylko gdy wałącze kompa i ponownie uruchomie to jest straszna zamóła nie moge wejsc do netu, a transfer w azureusie spada mi do zera Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 masz firewalla ze zwyklego xp czy z sp2? moze wystarczy odblokowac azerusa w firewallu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a zobacz na wykorzystanie sieci w menedzerze programów... czy czasem neostrada nie jest wykorzystywana w 80%.. gdy Ty nic nie robisz... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapatic Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a zobacz na wykorzystanie sieci w menedzerze programów... czy czasem neostrada nie jest wykorzystywana w 80%.. gdy Ty nic nie robisz... :lol:Mam firewalla z xp i niewidze tam żadnej takiej opcji Poprowadz mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ale powiedz mi czy masz firewalla z normalnego czystego windowsa xp czy z windowsa xp z dodatkiem service pack 2. bo to duza roznica. jesli masz tego drugiego to wejdz tutaj: start-ustawienia-panel sterowania-polaczenia sieciowe-kliknij na wlasciwosci ktoregos z polaczen-zawansowane-ustawienia-wyjątki i tam dodaj sobie azerusa aby firewall go sobie odblokowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapatic Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ale powiedz mi czy masz firewalla z normalnego czystego windowsa xp czy z windowsa xp z dodatkiem service pack 2. bo to duza roznica. jesli masz tego drugiego to wejdz tutaj: start-ustawienia-panel sterowania-polaczenia sieciowe-kliknij na wlasciwosci ktoregos z polaczen-zawansowane-ustawienia-wyjątki i tam dodaj sobie azerusa aby firewall go sobie odblokowal Nie mam zinstalowanego service packa mam czystego xp bez łatek dzięki sciągne sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 pod ctrl+shift+escape masz menagera zadań... i tam zakładke SIEĆ zobacz czy coś nie ciągnie ci wicej niz 5% jak wszystko powyłaczasz co moze miec dostep o netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...