Skocz do zawartości
Lapatic

firewall_xp

Rekomendowane odpowiedzi

:cry: Mam neostrade 128kb i mam problem z ustawieniem zapory. Sciagam azureusem i mam słaby transfer

po wyłączeniu zapory dochodzi mi nawet do 40kbs ale tylko gdy wałącze kompa i ponownie uruchomie to jest straszna zamóła nie moge wejsc do netu, a transfer w azureusie spada mi do zera Pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale powiedz mi czy masz firewalla z normalnego czystego windowsa xp czy z windowsa xp z dodatkiem service pack 2. bo to duza roznica.

jesli masz tego drugiego to wejdz tutaj:

start-ustawienia-panel sterowania-polaczenia sieciowe-kliknij na wlasciwosci ktoregos z polaczen-zawansowane-ustawienia-wyjątki

i tam dodaj sobie azerusa aby firewall go sobie odblokowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale powiedz mi czy masz firewalla z normalnego czystego windowsa xp czy z windowsa xp z dodatkiem service pack 2. bo to duza roznica.

jesli masz tego drugiego to wejdz tutaj:

start-ustawienia-panel sterowania-polaczenia sieciowe-kliknij na wlasciwosci ktoregos z polaczen-zawansowane-ustawienia-wyjątki

i tam dodaj sobie azerusa aby firewall go sobie odblokowal

Nie mam zinstalowanego service packa mam czystego xp bez łatek

dzięki sciągne sp2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi