roboty2 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Mam obecnie ten ram co w podpisie 256 Corsairów 333MHz@450, jest to stanowczo za mało MB. Myślę o dokupioeniu 512MB na Hynixa. Czy ta para ze sobą pójdzie??? Nie mam kasy żeby od razu kupić 1GB hynixów. Czy odpali mi się Dual???????? THX 4 all za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 mi corsarzr z elixirkami działaja bez problema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Powinny działać bez problemów. A corsair + elixir to jak maluch z mecredesem, troszke niepasuja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 to mi zasponsoruj jeszcze jednego "mecredesa" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a może lepiej kupić tylko 256 dodatkowych mb???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 nie widze sensu ... ale jak sie uprzesz to odezwij sie do mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 to mi zasponsoruj jeszcze jednego "mecredesa" ;)Daj kase to ci kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 nie napisałem kup tylko zasponsoruj ;) ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...