CTD Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 jak w temacie, na tym athlonku co ponizej potrafia mi sie czasem filmy z dvd przycinac...o co chodzi? i jak sie tego pozbyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Może nie masz włączone UDMA w DVD. Innym powodem może być soft którym odtwarzasz. (jak byłem na praktyce miałem PIV 1800 z 512 RAM + RAdeon 8500 i też filmy DVD skakały, ale nie miałem czasu eksperymentować i usuwać tego problemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Może nie masz włączone UDMA w DVD. Innym powodem może być soft którym odtwarzasz. (jak byłem na praktyce miałem PIV 1800 z 512 RAM + RAdeon 8500 i też filmy DVD skakały, ale nie miałem czasu eksperymentować i usuwać tego problemu)zgadzam sie w pelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 jezeli to nie pomoze to zainstaluj sobie via 4in1 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...