Skocz do zawartości
BeRNaL

i znowu WIN XP :(

Rekomendowane odpowiedzi

witam

powiedzcie mi moi drodzy co to jest i z czym sie to je, ze przy kopiowaniu np filmow pod win 98se skopiuje mi sie moment, a pod XP zdaze sobie zrobic herbate i ja prawie wypic. DMA jest właczone dla obydwu kanałow, stery VIA zainstalowane i dziwne zeby przy takim konfigu mi sie tak muli co nie? prosze doradzcie mi cos, moze sa jakies kruczki techniczne o ktorych nie wiem.

z gory dzieki za zainteresowanie i za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na mysli rypowac ? Moze program ktory uzywasz dobrze dziala z 98 ale nie za dobrze z XP. Takze sterowniki moga byc problemem. Sprobuj innych. Moze bedzie lepiej ci dzialac. Takze moze byc problem z tym ze jesli robiles upgrade a nie pelna instalacje to cos sie porobilo. Jesli robiles pelna instalacje to problem tkwi w sterownikach ktore sciagnales. Widze ze masz komputer przetaktowany. To tez moze byc problem. Szczegolnie jak podniosles FSB. Mnie sie czesto zdazalo ze system pracowal mi wolniej kiedy byl przetaktowany. Mnie zajmuje aby zrypowac film do 30 minut. Czasami mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec tak....... system plikow to FAT32. mowiac kopiowanie mam na mysli kopiowanie w sensie doslownym czyli z partycji na partycje czy z dysku na dyskmoje via sp to 443v innych to fakt....nie sprawdzalem jeszcze.instalke robilem pelna bo mam i win 98se i win xp na osobnych rzecz jasna partycjach.jesli chodzi o przetaktowanie, coz, niema roznicy czy 1600 czy 2100. ja sprobuje inne via zainstalowac, a wy radzcie co mozecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi