BeRNaL Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 witam powiedzcie mi moi drodzy co to jest i z czym sie to je, ze przy kopiowaniu np filmow pod win 98se skopiuje mi sie moment, a pod XP zdaze sobie zrobic herbate i ja prawie wypic. DMA jest właczone dla obydwu kanałow, stery VIA zainstalowane i dziwne zeby przy takim konfigu mi sie tak muli co nie? prosze doradzcie mi cos, moze sa jakies kruczki techniczne o ktorych nie wiem. z gory dzieki za zainteresowanie i za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 i co nikt nic niewie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 powiedz tylko, jakiego systemu plikow uzywasz pod xp. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Masz na mysli rypowac ? Moze program ktory uzywasz dobrze dziala z 98 ale nie za dobrze z XP. Takze sterowniki moga byc problemem. Sprobuj innych. Moze bedzie lepiej ci dzialac. Takze moze byc problem z tym ze jesli robiles upgrade a nie pelna instalacje to cos sie porobilo. Jesli robiles pelna instalacje to problem tkwi w sterownikach ktore sciagnales. Widze ze masz komputer przetaktowany. To tez moze byc problem. Szczegolnie jak podniosles FSB. Mnie sie czesto zdazalo ze system pracowal mi wolniej kiedy byl przetaktowany. Mnie zajmuje aby zrypowac film do 30 minut. Czasami mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 wiec tak....... system plikow to FAT32. mowiac kopiowanie mam na mysli kopiowanie w sensie doslownym czyli z partycji na partycje czy z dysku na dyskmoje via sp to 443v innych to fakt....nie sprawdzalem jeszcze.instalke robilem pelna bo mam i win 98se i win xp na osobnych rzecz jasna partycjach.jesli chodzi o przetaktowanie, coz, niema roznicy czy 1600 czy 2100. ja sprobuje inne via zainstalowac, a wy radzcie co mozecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 wiec tak.............. zmienialem via service pack na rozne i dalej kupa.co dalej mam szukac. help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...