Skocz do zawartości
kosteg

moje wc - nie zebym sie chwalil :)

Rekomendowane odpowiedzi

gril na papsta dostalem oryginalny razem z wentylem na allegro tylk osrobek nie bylo ale w castoramie imbusy sobie dopasowalem :)

co do efektu to owszem wydaje mi sie ze robi wrazenie - wiem ze nie wszyscy lubuja sie w zestawach zewnetrznych ale coz - o gustach sie nie dyskutuje - a dla mnie to tylko takie - im wiecej wody tym lepiej

co do zdjec to sam czekam na aparata bo chcialbym pochwalic sie caloscia - z wlanym niebieskawym plynem antyfreeze i wlaczonym podswietleniem to refleksy mi osobiscie sie bardzo podobaja (poswietlenie to czerwone diody na okolo)

pojemnik - lane szklo o pojemnosci ok 8l - w zadnym sklepie tego nie dostaniesz - jak to szklarz zobaczyl to sam nie mogl uwierzyc :)

jest wielki i ciezki i nikt takiego nie ma :P - nie ma laczen tak jak akwaria kupne czy robione a do tego zadne z nich nigdy nie bedzie tak szczelne

poniewaz regulator do wiatraka ma potencjometr na przewodzie a reszta jest na plytce kombinuje wlasnie zaslepke w to wolne miejsce pod nagrzewnica gdzie wokol galki potencjometra bedzie pierscien swiecacy coraz jasniej (na plytce sa 2 diody - pierwsza to zasilanie (swieci/albo nie) drugo jasnoscia pokazuje obroty - chce je wstawic w ta zaslepke) - sprawilem sobie tez ostatnio kilka przelacznikow (nie wiem jak sie nazywaja - takie dzwignie wystajace - gora wlaczone dol wylaczone) ktore tez mam zamiar umiescic na tej zaslepce

a co do samego lustra to w sumie jest ono troszke przypadkiem - jak robilem ta podstawke pod pojemnik to zmierzylem osobno wysokosc podkladem zelowych otworow w pojemniku i nagrzewnicy - zapomnialem o tym ze zel sciska sie pod ciezarem wiec zostalo mi 4mm... i pojawilo sie lustro :)

beda tez jeszcze podstawki pod podstawe ? znaczy sie nogi - znalazlem w starym telewizorze takie fajne ktore jak mi sie zdaje pasuja idealnie (okaze sie)

kolega obiecal pozyczyc mi cyfrowke niedlugo wiec mam nadzieje ze pojawia sie nowe foty...

pozdrawiam i czekam na kolejne opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi