kanpio Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Witam. Płyta i procesor jak w temacie. Mam problem z biosem. Otoz przy starcie pokazuje mi czestotliwosc procesora 1050 Mhz ( powinno byc 1750 ). Mam najnowszego biosa ze strony producenta ( www.giga-byte.com ) z wsparciem dla Semprona ( F11 ) . Co moze byc przyczyna problemu i jak mozna go rozwiaac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 zmien w biosie magistrale ze 100MHz na 166MHz i bedzie wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanpio Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 problem w tym ze mam ustawiona magistrale na 166 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 heh no to jest wybitnie dziwne :| probowalas skasowac ustawienia biosu? albo moze jest jakis nowszy bios na stronie gigabyte i zrob flasha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nvg Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Miałem ten sam problem :) wystarczy manualnie ustawic zworki na plycie glownej i bedzie dzialalo.Jak nie wiesz jak to zrobic to zerknij do instrukcji od plyty.Krok po kroku jest opisane co i gdzie wcisnac.Na koniec trzeba tylko bedzie ustawic mnoznik i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...