mikaelus Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Pytam się, bo tak się zastanawiam nad jakimś ciekawym kierunkiem studiów, który mógłbym sobie wziąć jako drugi (teraz jestem na ekonomii na UG). Mój podstawowy plan zakładał zadawanie na sąsiedni wydział zarządzania, ale pomyślałem że może lepiej byłoby postudiować coś interesującego. Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają takie studia, jak je oceniacie, może jacy ludzie tam studiują - ogólne wrażenia i opinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Podobno Historia to przeciach!y kierunek :/ Nauki od diabła, wszystkie koleżanki które są na historii żałują bardzo że się wybrały na ten kierunek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Możesz iść na podobny kierunek, to oceny z przedmiotów takich samcyh jak już miałeś możesz przepisać. Co do kierunków, to jeden znajomy studiuje dodatkowo ekonomię, a drugi psyhologię - ale ilośc nauki zależy bardzo od uczelni - poza tym trzeba wybrać coś, żeby plan zajęć sie nie kłócił - mnie osobiście jakoś nie chce się brać drugiego kierunku dla samego paierka - wolę we własnym zakresie doskonalić to co już z informy umiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 papierek to LI-PA.. chyba ze sie chodziło do renomowanej uczelni :lol:.... ja tam uwazam ze "trzeba sobie odpowiedz na jedno zaj.... wazne pytanie.. co chce w zyciu robic.. a potem zacząć to robic" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 No ja akurat wiem co chcę robić i do tego zmierzam, ale bardzo lubię historię i chciałem się dowiedzieć jak wyglądają takie studia, jaki jest nacisk i czy ktoś może robi ją jako jeden z dwóch kierunków :) Ktoś jeszcze coś doda? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Co prawda nie studiowałem Filozofii ale miałem ją jako przedmiot (chyba 2 lata - Aksjologa i Filozofia), także miałem kontakt z wykładowcami i trochę (mało) ze studentami z UJ. Co mogę powiedzieć - mocno zakręcone towarzystwo :]]] Jednak jak lubisz Historię to uderzaj na nią, tylko trochę nauki pewnie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...