CeglA Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Mam XP przegranego z orginalnej kopii od znajomego,ale nie aktywowalem go ,tylko skrakowalem poprzez modyfikacje pliku winlogon. Próba zainstalowania SP1 kończy się komunikatem "Anulowano instalację produktu Sevice Pack 1" - Błąd Instalatora. Spotkal sie juz ktos z czyms takim? Co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 spróbuj cos takiego: 1. Po odpaleniu progarmu (Tweak XP) kilkamy na zakladke "Triki + inne opcje" 2. Kliknac na zakladke "Dostosowanie Windows" 3. Po prawej stronie pojawia sie opcje, nalezy w tedy kliknac na "Dostosuj inne elementy" 4. Pojawi sie nowe menu i w polu numer seryjny windows nalezy wpisac "55862-OEM-0015044-04245" 5. nastepnie "zapisz dane uzykownika" 6. zrestartwoac kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam XP przegranego z orginalnej kopii od znajomego,ale nie aktywowalem go ,tylko skrakowalem poprzez modyfikacje pliku winlogon. Próba zainstalowania SP1 kończy się komunikatem "Anulowano instalację produktu Sevice Pack 1" - Błąd Instalatora. Spotkal sie juz ktos z czyms takim? Co z tym zrobic? U mnie się zainstalował ale po instaliacji wyskakuje mi na początku komunikat że mam piracką wersje windowsa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A mnie nic nie wyskakuje. Skorzystajcie z tych porad... http://www.trwxp.kit.net/xp_sp1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...