psychol Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Jakie teraz sa najlepsze sterowniki do radeona 9100 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 najnowsze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 @slyer najnowsze niekoniecznie najlepsze bo i karta nowością nie świeci ... ati już dawno zapomniała o optymalizacji pod r200 najlepsze u mnie ... 3.8, 4.2 , 4.5 jednak nowe gry mogą mieć na tych starych problemy i teraz jade na 4.7 imo im dalej w las tym gorzej dla tej karty. jedyna możliwość to testy testy i jeszcze raz testy - wystarczy 3dm, jakaś gierka (np. ut2k4), jakiś fps benchmark, DC i troche samozaparcia a dowiesz się co dla TWOJEJ karty jest najlepsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 3.2 byly najlepsze, ale nowsze gierki sie gryza ;/ ostatnio jakos przestalem robic benchmarki i instaluje najnowsze, przynajmniej kompatybilne z grami PS psychol, powinienes pkt karny zalapac za ten topic :P, bo juz mase bylo takich, nawet ja niedawno zalozylem temat "R8500 VS nowe Catalysty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Właśnie wracam od gościa z R 9200- stery 4.11 i zero problemów- poprzednio tasował róznymi starszymi jak mu koledzy radzili ( zupełnie jak wy) i Call of Duty nie chciał działać ( syfu zrobił). Teraz jest zadowolony a ja zarobiłem 40 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 oki dzieki chlopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...