mieszczuch Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Mam problem. Karta graficzna hisa radeon 9600 nie chce sie podkręcić :evil: . Mam zainstalowany program riva tuner i staram sie podkręcić kartę, ale gdy to zrobię działa ona tylko przez kilka sekund na nowych ustawieniach i przewraca poprzednie ustawienia. Jednym słowem nie jest w stanie utrzymać nowego taktowania. HELP!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 sam mam gf 4 ti ale z tego co chcąc niechcąc wiem to chyba żeby podkrecać radony trzeba mieć zmodyfikowane sterowniki np. omegi a tak poza tym zanim za coś się wezmmiesz poczytaj o tym dobrze i przemyśl to dwa razy pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emorg Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Zamiast katry sprobuj podkręcić karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Zeby podkrecac karte trzeba najpierw procesor przelutowac a pozniej dopiero karte mozna podkrecac nie wiedziales ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieszczuch Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 no to to zrobiłem i nic z tego. Co moze byc nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zeby podkrecac karte trzeba najpierw procesor przelutowac a pozniej dopiero karte mozna podkrecac nie wiedziales ? :twisted: no to to zrobiłem i nic z tego. Co moze byc nie tak?? :lol: edit: zainstaluj Omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...