DoctorPulse Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 jak z jakiejś piosenki np. Mortal Kombat wyrzucić słowa??chce żeby sam podkład został, w dziedzinie audio jestem zielony i nie wiem jak to zrobić mógłby ktoś mi coś poradzić,ew link skąd ściągnąć takiego mortala bez słów(wersja filmowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 wyciagnac slow sie praktycznie nie da. sa pluginy ale strasznie to kastruje dzwiek. gra nie warta swieczki, lepiej poszukac instrumentala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Dokladnie jak przedmowca, wyciolbys sobie srodkowe pasmo. Jesli masz w wiezy funkcje karaoke to zobaczysz jak to dziala. Ewentualnie odpal nero soundtrax czy inne nzaedzie z nero (nie pamietam - chodzi o edycje dzwieku jak chcesz na cd nagrywac i tam jest opcja karaoke). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ja mialem gdzies motyw przewodni w midi :) ale naprawde bardzo dobra jakosc :) bo zreszta tam i tak tylko elektroniczne dzwieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie da sie wyciac bezposrednio z muzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Dzida nie powiedziałeś nic nowego czego nie powiedzieli twoji poprzednicy więc po co sie wogule udzielasz ? Musze cie zmartwić ale na tym forum nie dostaje się cukierków za liczbe postów więc idź nabijać gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 ja mialem gdzies motyw przewodni w midi ale naprawde bardzo dobra jakosc bo zreszta tam i tak tylko elektroniczne dzwieki zalezy jaka masz karte i jakie próbki dzwiekowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...