ezrael80 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Mam takie prostackie pytanie , wszystkie pamieci o timingach 2-2-2-5 DDR 400 2.75V sa na kosciach Samsunga czy BH* tez moga takie timingi osiagac ?? Tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 hehe TCCD to nie wiele jest, bo to najdroższe kostki- na polskim rynku tylko Geil UltraX pc3200 ~ Brainpower PCB Adata PC4500 Vitesta Kingston HyperX PC 3200ULK2 i może te 2: Mushkin PC3200 Rev.2 OCZ PC3200 Rev.2 ~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 nie mowie tylko o polski rynq , mowie ogolnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Qrde przegladalem testy Mushkinow 2x512 v2 level 2 na TCCD i na amd64 to wyciskaja max 250, tylko jeden review wycisnal 280 na amd64 socket 754 , czyli single chanel ?? To co zakladajac ze nie ma roznicy w kasie pewniej jest ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakies pc4000 niz takie TCCD ??(jak sie chce wycisnac jakies >260 ?? Tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 hmm, no nie wiem- na anandtechu z każdego egzemplarza wyciskają 280MHz a oni i tak nie robią ekstremalnego o/c, tylko takie lightowe. Zależy jeszze przy jakich timingach. Ogólenie spis wszystkich TCCD znajdziesz w topicu poniżej "Adata Vitesta 566" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 hmm a co lepiej brać nowe BH-5(tzn nie uzywane) czy TCCD? Chodzi o 2*512 cena ta sama.... pomóżcie :):):D:D:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Na socket A to raczej BH5, ale jak masz w perspektywie inne platformy to raczej TCCD. Te pierwsze lubią wysokie timingi i napięcia a te drugie wysoko latają ze słabszymi napięciami i timingami. Np. moje BH5 maja swój max 217 2-2-2 :x 2,8V (jedne ze słabszych) a na 3-4-4 też idą max 225 więc jak widać są stworzone do niskich timingów, nawet jeśli częstotliwośc nie jest zbyt wysoka, za to TCCD wolą wysokie częstotliwości i wyższe timingi z mniejszymi napięciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 hmm no ale tak w perspektywie kupienia A64 to chyba lepsze TCCD? Chciałem kupić coś dobrego na dłuższy czas a może może za jakiś czas przesiądę się na A64.. Hmm czyli nie każdę BH-5 to perełki, wszystko zależy od egzemplarza..... TCCD na jakim FSB potrafią iść przy 2-2-2-6 lub trosze wyższych? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja kupilem corsairy 2-2-2-5, ale one demonami OC z tego co czytalem nie sa, 250 2.5-4-4-7 1T moze wycisna, ale wyzej juz jest bieda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...