xpektor Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Kupiłem własnie H-L2 wersje standard. Pewnie wielu z was ma tą gre... własnie w takim czarnym pudełku, takim jak na dvd. Mysle nad nową budą i bardzo spodobał mi sie ten czarny kolorek z domieszkami tego białego... kreski, kropki, takie byle co. Mam nadzieje że wiecie o co chodzi ;) Na bokach "instrukcji" wokół pomarańczowego też to jest... I się zastanawiam właśnie, jak zrobic te białe duperele. Nie jestem plastykiem więc prosze was o pomoc jak to wykonac :D Czekam na odpowiedzi... prosze o odpowiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 sprobuj szczoteczka do zebow :> tzn. pomaluj bude na czarno potem pomocz szczoteczke w bialej farbie i pociagnij palcem po wloskach, na czarnej budzie powinny sie pojawic biale plamki i inne takie paćki ale najpierw sprobuj ta metode na czyms innym i pamietaj o doborze farby (biala musi byc lekko gesta apodklad musi dobrze wyschnac ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 chemik tez dobry pomysl ;] ja myslalem nad tym aby najpierw pomalowac na czarno, jak wyschnie to pryskac sprayem tak jakby nad obszarem malowanym tak zeby czasteczki farby spadaly na dol na czarna powierzchnie tylko ze wtedy powstana kropki a xpektor chce jeszcze kwadraty siakies ma ktos zdjecie tego boxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 są takie spraye - plujki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...