Skocz do zawartości
xpektor

Jak zrobic zeby miec taki kolor...

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem własnie H-L2 wersje standard. Pewnie wielu z was ma tą gre... własnie w takim czarnym pudełku, takim jak na dvd. Mysle nad nową budą i bardzo spodobał mi sie ten czarny kolorek z domieszkami tego białego... kreski, kropki, takie byle co. Mam nadzieje że wiecie o co chodzi ;) Na bokach "instrukcji" wokół pomarańczowego też to jest...

I się zastanawiam właśnie, jak zrobic te białe duperele. Nie jestem plastykiem więc prosze was o pomoc jak to wykonac :D

Czekam na odpowiedzi... prosze o odpowiedzi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobuj szczoteczka do zebow :> tzn. pomaluj bude na czarno potem pomocz szczoteczke w bialej farbie i pociagnij palcem po wloskach, na czarnej budzie powinny sie pojawic biale plamki i inne takie paćki

ale najpierw sprobuj ta metode na czyms innym i pamietaj o doborze farby (biala musi byc lekko gesta apodklad musi dobrze wyschnac )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chemik tez dobry pomysl ;]

ja myslalem nad tym aby najpierw pomalowac na czarno, jak wyschnie to pryskac sprayem tak jakby nad obszarem malowanym tak zeby czasteczki farby spadaly na dol na czarna powierzchnie

tylko ze wtedy powstana kropki a xpektor chce jeszcze kwadraty siakies

ma ktos zdjecie tego boxa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi