Przemek_bb Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Chciałbym podkręcić athlona 2000xp+ ,ale nie wiem jak odblokować mnożnik i takie tam na tym procku. Mam płyte gł. ASUSA A7V333-RUF I do ilu moge go podkręcić ? Mam jescze jedno pytanie czy temp. 62 C nie jest za wysoka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Skoro już masz temp 62 to na twoim miejscu bym się najpierw zabrał za dobre chłodzenie a później za podkręcanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 62 stopnie to :? duzo za duzo ale jaka powinna byc to niewiem bo nie mam Athlon XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Przy odpowiednim chłodzeniu temp. nie powinna przekraczać 50*C w stresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Chciałbym podkręcić athlona 2000xp+ ,ale nie wiem jak odblokować mnożnik i takie tam na tym procku. Mam płyte gł. ASUSA A7V333-RUF I do ilu moge go podkręcić ? Mam jescze jedno pytanie czy temp. 62 C nie jest za wysoka ?? Przemek, zwroc uwage na jedna bardzo wazna opcja na tym forum to opcja Szukaj Zanim zapodasz topic , skorzystaj z niej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...