Tobiasz Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Na allegro znalazlem takie cos: Alarm włącza się gdy np: wentylator zatrzyma się lub jest nie podłączony. Zpobiega uszkodzeniu procesora przez przegrzanie. http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7505101 czy mozna takie cos zrobic samemu ?? co do tego jest potrzebne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 totalny bezsens, bo nie zapobiega przegrzaniu proca, tylko wyrcy. jak masz w miare nowego kompa to coś takiego będziesz miał w biosie, ja mam na dwa sposoby - jeden, żeby własnie wyrczał, jak mu wentyl nie działa, drugi to wyłączenie kompa po przekroczeniu zadanej temp. A faktem jest że cos takiego zrobić można, ale to niech elektronicy sie wypowiedzą na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ja mam w BIOS'ie taką funkcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 no a ja mam stara plyte :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...