Szpon Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Hej. Od razu na początku napiszę ze szukałem tego na forum ale ponieważ nie wiem za bardzo jak ten sposob łączenia się nazywa nie wyszło mi wyszukiwanie :) Chodzi mi o połączenie 2 komputerów przez gniazdka od 220V :D widziałem takie śmieszne użądzonka na giełdzie i w sklepie ale jakos sie nie spytałem co i jak. I pytanie do was: Czy to jest dobry sposób, opłacalny, jakie są ceny, bezpieczeństwo itd. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Ceny urzadzen dLAN ksztaltuja sie w zakresie 350zl za jedno takie urzadzonko . Samo urzadzenie wpinasz do gniazdka a z drugiej strony laczysz sieciowka. Przepustowosc teoretyczna takiej sieci to okolo 12mbps, faktycznie wychodzi okolo 8mbps. Licznik podobno blokuje sygnal, wiec za mieszkanie raczej nie wyjdziesz. Nieco wiecej infomracji znajdziesz tutaj (jeden z pierwszych linkow wyswietlonych przez google ;)) oraz tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 dzieki za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...