MFrost Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Czy ktoś wie dlaczego nie chodzi mi poprawnie sterownik Creative Asio w programie Cubase VST32 5.1? Nie moge na tym sterowniku ustawić Sample Rate na 44,1 kHz. Parametr ten jest ustawiony na sztywno na 48 kHz, co wiąże się ze zniekształceniem dźwięku przy odtwarzaniu. Na sterownikach Asio DirectX, Full Duplex oraz Multimedia chodzi mi bez problemu na 44,1 kHz. Posiadam kartę Audigy ES (0160) wersje OEM. Proszę o porady. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Bo z 44.1 ma problem , kxy zainstaluj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 kx'y zainstalowałem, cubase i foobar działa, tereaz głowie się żeby midi mi grało przez kx'y, nie potrafię tego ustawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...