Juziu Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam. Zepsuła mi isę stacja dyskietek, więc chce kupić nową, ale pomyślałem, że skoro tak żadko z niej korzytam to chociaż żeby kusiła walorami estetycznymi. Aczkolwiek nigdzie nie znalazłem żadnej ładcej stacji, pomóżcie mi coś wyszuać, chodzi mi o to żeby była w ładnych kształtach, świecąca albo coś innego i żeby cena była przywoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam. Zepsuła mi isę stacja dyskietek, więc chce kupić nową, ale pomyślałem, że skoro tak żadko z niej korzytam to chociaż żeby kusiła walorami estetycznymi. Aczkolwiek nigdzie nie znalazłem żadnej ładcej stacji, pomóżcie mi coś wyszuać, chodzi mi o to żeby była w ładnych kształtach, świecąca albo coś innego i żeby cena była przywoita. świecąca?? przeciesz śswieci jak włozysz dyskiętkę i czyta ją :D !! ale tak na poważnie! jeszcze się nie spotkałem z świecącymi i ładnym ( ladnie zaokrąglonymi stacjami dyskietek ) są zbyta tanie zeby takie rzeczy robić! są chyba tylko standardowe wyglądy jedynie kolor może być czarna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 czarna.. ale tez kremowa i szara (tzn. jeden z tych dwoch pozostalych to standard ;) ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja na Twoim miejscu wolał bym przepić albo ofiarować na biednych kasę przeznaczoną na fdd, a nie kupować sprzęt zupełnie w dzisiejszych czasach niepotrzebny. Dyskietki się cały czas rozwalają, do tego pojemność jest śmieszna... fdd to kamień łupany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Jak bedziesz odpalac programy do testowania pamieci, zmian w ustawieniach hdd czy robic upgrade biosu, to inaczej na to spojrzysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 akurat testy i upgrade BIOSU mozna robic z CDRW ale nie da się zainstalowac Windowsow na dysku SATA :roll: musialem pożyczac FDD :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 fakt.. takie zabawy moga wymagac fdd :) ale tez cdrw jest pewnego rodzaju wyjsciem z sytuacji :) osobiscie od prawie trzech lat nie posiadam fdd (prawdopodobnie kontroler na plycie mi siadl ;) ) i ani razu nie bylo sytuacji w ktorej zalowalbym za wszystkie czasy, ze jej nie mam (odpukac w niemalowane 8)) jak dla mnie od dluzszego czasu w kazdym komputerze powinien znajdowac sie czytnik kart flash'owych :) wydatek podobny wielkoscia do fdd.. a wygoda znacznie, znacznie wieksza :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 chopaki jak możecie rezygnowac z tak szybkiego i cichego napedu który pozwala na odczyt/zapis tych niewarygodnie pojemnych nośników jakimi są dyskietki 1.44" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Przez zawodność flopów przełaziłem przez 20 lat na marne z 20km. Prawdopodobieństwo uszkodzenia nośnika zalerzy od informacji jaką się staramy przechować... Niewarzna-niepsuje się trochę warzna-czasami się psuje bardzo warzna-napewno się rozwali Vasago-WSZYSTKO to można załatwić za pomocą cdka. Instalka z sata też!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Przez zawodność flopów przełaziłem przez 20 lat na marne z 20km. Prawdopodobieństwo uszkodzenia nośnika zalerzy od informacji jaką się staramy przechować... Niewarzna-niepsuje się trochę warzna-czasami się psuje bardzo warzna-napewno się rozwali Vasago-WSZYSTKO to można załatwić za pomocą cdka. Instalka z sata też!! ta klasyfikacja prawdopodobienstwa uszkodzenia podoba mi sie :D coś w ty jest!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...