Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 czym najlepiej najwiarygodniej sprawdzic czestotliwosc pamieci mam sdram (poza sandra bo juz sandra sprawdzalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Odlacz dysk i wszystko poza karta agp, sprobuj sprzet ruszyc na fsb 100MHz jesli odpali to masz pamieci PC100 jesli odpali na 133MHz to masz PC133MHz. Najprosciej, najpraktyczniej :D Oczywiscie sam procek musi ruszyc z sugerowanym zegarem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ale ja wiem jakie mam pamiatki mam 133 tylko fsb mam na 150 a wszystko mi wskazuje ze paiatki nadal pracuja na 133 wucpu nie pokazuje mi ile maja pamiatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...