Spider@[PL] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam problem. :cry: Ostatnio wymienilem procka z cel 300 i riva(PCI) na cel 1000@1240 riva(PCI) i po pewnym czasie po 15 min grania kolory na ekranie robia sie jakies dziwne. Czy to wina karty (zbyt stara) zbyt duze taktowanie PCI i sie jara ???? :evil: Help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mysle, ze t zbyt dooze taktowanie pci i chyba przez w.w sie grzeje, zy objawy wystepjja po tym samym czasie, zaroowno w windzie, jak i w srodowisku 3d? czy etz w innym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 aaaa czy po obnizeniu pci jest to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 "]Mam problem. :cry: Ostatnio wymienilem procka z cel 300 i riva(PCI) na cel 1000@1240 riva(PCI) i po pewnym czasie po 15 min grania kolory na ekranie robia sie jakies dziwne. Czy to wina karty (zbyt stara) zbyt duze taktowanie PCI i sie jara ???? :evil: Help Obniż PCI i jeżeli nic się nie będzie działo, to będziesz musiał zainwestować w lepsze chłodzenie grafy (inna sprawa, że to nie zawsze pomaga). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider@[PL] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Dzieki Juz wiem czemu tak bylo ............ Za duzo bawilem sie tweakami i troche dalem za duze odswiezanie (79 max)i po jakims czasie cos sie monitor zaczol jebac :(( ale dalem 65 i jest spox... :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...