durczyn Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 potrzebowałbym zasilacz kupić w cenie do 100zł który jest strasznie cichy by móc ściągać coś z neta całą noc zeby kompa nie było słychac bo mój już pierdzi, moze modecom lub coś...chocby i z allegro, no ale który najbardziej polecacie :P:P:P:P do 350W ps, sora jak temat juz był ale chciałem sprostowac pewne dane dotyczące moich wymagań :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Tagan 380 W wystarczy. Wiem że ma o 30W więcej niz chcesz, ale powiem jedno: w ogole go nie slychac. Ani troche. Stabilny CICHY(bardzo!) zasilacz. przy okazji dobry do O/C! POLECAM! :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Do 100 pln:P A tagan 380W nie miesci sie raczej w 100 pln:) Moze http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12152 ? poszukaj tez czegos na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Modecom jest faktycznie cichy pod niewielkim obciążeniem. Jak zacznie się grzać to trochę już hałasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Modecom jest faktycznie cichy pod niewielkim obciążeniem. Jak zacznie się grzać to trochę już hałasuje. gdzie to wyczyałes - ja mam modecoma jak w podpisie i jakos nie poczułem by pod obciazeniem jakos strasznie był - przeciwnie jest bardzo cichutki i polecam - pozadna robota za nieduze pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Modecom jest faktycznie cichy pod niewielkim obciążeniem. Jak zacznie się grzać to trochę już hałasuje. gdzie to wyczyałes - ja mam modecoma jak w podpisie i jakos nie poczułem by pod obciazeniem jakos strasznie był - przeciwnie jest bardzo cichutki i polecam - pozadna robota za nieduze pieniadzeNie wyczytałem, tylko miałem przez ponad pół roku, więc coś już chyba o nim wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 a Tagana nie slychac w ogole... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 na allegro byly w niskich cenach zasilacze seasonic 300W, poszukaj o nich info na forum pewnie cie zainteresuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...