shakur_45 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 otoz mam taki dysk jak w podpisie i problem polega na tym, ze w jakis odstepach czasu nie regularnych dysk na ulamek sekundy "wiesza" sie slychac taki dziwny rzecz, czy przeskok, ktory na ulamek sekundy wstrzymuje prace np. w gierce poczym wszystko wraca do normy i nie bardzo wiem czy podlega to jakiej kolwiek reklamacji :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 otoz mam taki dysk jak w podpisie i problem polega na tym, ze w jakis odstepach czasu nie regularnych dysk na ulamek sekundy "wiesza" sie slychac taki dziwny rzecz, czy przeskok, ktory na ulamek sekundy wstrzymuje prace np. w gierce poczym wszystko wraca do normy i nie bardzo wiem czy podlega to jakiej kolwiek reklamacji :roll: czy to sa tylko takie efekty audio :) czy wiaze sie to z krzaczeniem podczas gry, pracy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 w audio nie przerywa dzwieku tylko podczas gry wiecha ja na sekunde ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 w audio nie przerywa dzwieku tylko podczas gry wiecha ja na sekunde ;/ jezeli jest to zauwazalne "golym" okiem to chyba powinienes go zataszczyc na servis, nie wiadomo jak dlugo jeszcze pozyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 dysk ma zaledwie 9 dni hmm i jest to zauwazalne golym okiem moglo miec na to wplyw, ze proc jest troszke podkrecony z xp 1700 @1900 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 dysk ma zaledwie 9 dni hmm i jest to zauwazalne golym okiem moglo miec na to wplyw, ze proc jest troszke podkrecony z xp 1700 @1900 ? Dziwne by bylo zeby tak zaraz zaczal padac po o/c 8O ja mam 1800+ @ 2100+ i Barak IV jeszcze chodzi :) Ty masz kawiora ? watpie zeby to o/c, trafiles badziewny egzemplarz raczej kazdej firmie sie taki zdazyc moze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 tia kawior jutro ide do sklepu gdzie go kupilem powiem co i jak i pewnie poleci do serwisu :/ tylko bede musial zadowolic sie 4gb esh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 no wczoraj tj. w piatek poszedlem do sklepu i wymienilem dysk od reki takze byl walniety nowy jest duzo lepszy nie dosyc, ze cichutki do nic nie strzyka jeszcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 sdrawdz Norton Disk Doctorem. Jak nie pomoze to daje twojemu dyskowi miesiac. Sam tak mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 spotkalaem sie z podobna sytuacja u kupla segate 3,2gb mial takie objawy , strzelal sobie az po 3 tygodniach padl (w serwisie powiedzieli ze glowica siadla) i wymienili na nofy dostal wtedy 4,3 hehe to byly czasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 sdrawdz Norton Disk Doctorem. Jak nie pomoze to daje twojemu dyskowi miesiac. Sam tak mialem. ale ja juz wymienlem ten dysk tego smaego dnia kiedy poszedlem do sklepu dali mi od razu nowy :)) cichszy i szybszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...